Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi neden Mosa devrimci yorumunu yapmak istiyorum.

Öncelikle Mosa bir şey için teşekkür ediyor. Yıllardır zincirli olan Loki ne yapmış da teşekkür ettirtmiş olabilir? Yaptıysa bir şey kesinlikle Luffy ve Shamrock geldikten sonra oldu. Bakıyoruz Şovalyeler geç kaldı diye Imu deliriyor. Marijois alevler içinde.

Benim tahminime göre Şovalyelerin Loki ile oyalanması devrimcilere vakit kazandırdı. Aynı zamanda Loki'nin Harald'ı öldürmüş olması da Elbaf'ın lidersizlik olayına yol açtığından Imu istediği kontrolü sağlayamadı. Böyle olaylar Marijois yangının kolaylaştırdı. Yani Loki de Shamrocklar'ın oraya geleceğini biliyordu.

Ama Mosa tam olarak devrim ordusunda nasıl bir role sahiptir bilemiyorum. Ama Devrimci ordusunda bir manipülatör eksiği var. Bence aradığımız manipülatör Mosa.

#Son Dakika
Gaban adlı korsan hiç beklenmedik bir şekilde roger tayfasının üyesi çıktı!! Üstelik şaşırtıcı bir şekilde tayfanın en güçlü 3. adamıymış?! Bize bu değerli bilgileri sağlayıp kafadaki soru işaretlerini giderdiği için Oda'ya teşekkür ediyoruz, bir sonraki bölümde de Roger'ın korsanlar kralı olup olmadığı hakkında değerli bilgiler elde edeceğiz

Bomboş bir bölüm gibi duruyor, bölüm sonu bakışlarını bayağıdır yapmıyordu bu bölüm ondan yapmış herhalde.

İm'in tüm devleri askeri yapması işi de Nika'nın neden bunlar için tehlike olduğunu göstermek içindir herhalde. Bu şeytanla anlaşma işini bozabileceğini gösterir umarım yoksa 20 bölüm ölümsüz devlerin hacıyatmaz gibi takıldıkları bir rezillik okuyacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık