Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net bir şekilde Kaptanı ayırıp 2 ve 3'e de denk seviye muhabbeti çizildi. Roger tayfasıyla bizim tayfada özdeşiyor. Kanat muhabbetleri ardından bu muhabbetler. Zoro fanlarına resmen fatality çekmiş Oda. Eskiden Kaptan'a yakın tutmaya çalışırdılar.:D Hatta daha ileri gidip eşit veya daha güçlü diyenler vardı. Yine mi patladın be abi?

@RedTeroR
En başından beridir bakış açım şu oldu
Tüm tayfalar için geçerli üstelik
Herhangi bir tayfanın kaptanı tüm tayfa üyelerinin toplam gücünden de daha büyük bir güce sahip:artiz:
Zoricilere hak vermek lazım Wanodan beridir "kalbim yaralı, gönlüm yaralı":flaugh:

Roger'ın tayfaya Oden geçici süreliğine gelip gitmişti. Ray ve Gaban'dan daha sıkı bir izlenim vermişti. Bizde de Yamato için benzer bir durum olacak. @William cutting
Daha sıkı bir izlenim?
Gelişmiş gözlem hakisi yok.
Ne kadar hızlı o da belli değil.
Şu an gösterdiklerine göre gaban'dan güçsüz.ileride bir fb'ye gidip netleştirirse bilemem.

Tahminimce; Loki, bizimkilere geçmişte Kral ile yaşadığı durumu anlattı. Onun ve beraberindeki 100 devin şeytanlaştığını ve onları öldürmek zorunda olduğunu anlattı. Luffy'nin Imu'nun yaydığı hakiyi hissedince, anladım demesinin nedeni bu diye düşünüyorum. Yukarı katta yangın var, alt katta bizimkiler saçını tarıyor. Gerçekten, bu kadar olayı nasıl daha önce hissetmediniz, anlam veremiyorum.
Loki o zaman daha önce tek başına Imu ve tayfasını durdurduğunu anlıyoruz. Loki baya sağlam çar.

Daha sıkı bir izlenim?
Gelişmiş gözlem hakisi yok.
Ne kadar hızlı o da belli değil.
Şu an gösterdiklerine göre gaban'dan güçsüz.ileride bir fb'ye gidip netleştirirse bilemem.
Gaban veya Ray'in o fb'de gelişmiş gözlem gösterdiklerini hatırlamıyorum ama ileri seviye kral haki gösteren Oden'di. Herhangi bir insandan çok daha fazla dayanıklılık da gösterdi. Gösterilenin üzerine 25 yıl ekleyip öyle kıyas ediyorsun 🥀
edit: Her ne kadar temiz bir güç gösterimi olmasa da Oden'i 2v1 karşılamaya niyetlenenler de Korsanlar Kralının sağ ve sol koluydu.

Gaban = Sanji huyları bile bir. Güçleri de hemen hemen aynı olacağı için Sanji bayağı iyi bitirecek seriyi kesinleşti..

Onun harici bölümde hiçbirşeye şaşırmadım. Ara öncesi Luffy ve ekip görünür biter diyordum. Her zamanki klasik isleyişi, bunu bile ara öncesi bölüme bilerek denk getiriyor. Helal olsun diyecek birşey yok.

Luffy nasılda hissetti hayret : ) Loki nin bakalım nasıl bir meyve gücü ortaya çıkacak.Bu iblis olmuş devlerden onlarcasını öldürdüğüne göre gücünü az çok tahmin etmek zor olmasa gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 10)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık