Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151: Durumu Anladım! Ben Hallederim!

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 23 46.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 32.0%
  • Kötü

Kullanılan: 11 22.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Yetenek ve teknik yok. Sonunda bütün rakiplerini klasik düz yumruk ile yeniyor. Öncesindeki etkisiz boş hareketler işin eğlencesi.

Naruto'nun rasengan/türevleri gibi... Gerçi, bütün battle shounen'ler böyle.
Naruto evreninde çakrası senden fazla olan birini, çakranı ne kadar yaratıcı veya stratejik kullandığına göre yenmeni sağlayacak mekanik var. Guy vs Madara gibi, güçsün güçlüyü yenebileceği dövüşler var. Bu konunun en iyi örneği olan battle shounen Hunter x hunterdır. En güzel gösterildiği dövüş de Kurapika vs Uvogin dövüşüdür. Yemin sistemi sayesinde senden çok çok güçlüleri bile yenmen imkansız değil. Narutoda bu esnekliği çakra kullanımını çeşitlendirerek yapmış. Ama Onepiecete hakinin kullanımları belli ve sınırlı. O yüzden güçsüzün güçlüyü yenmesi mevcut haki sistemiyle imkansız. Adamın hakisi senden güçlüyse meyveni de kullanamıyorsun adama (Law, BM yi hareket ettiremiyordu), zarar da veremiyorsun. Haki yokken bu böyle değildi. Şeytan meyvesinin antisi varsa sende yenebilirsin. Ya da meyveni yaratıcı kullanırsan yenebilirsin. O yüzden altı sağlam temellere dayanmayan, sonradan eklenen boş konseptler one piece'e çok zarar verdi.

Loki en az Luffy ayarı güce sahiptir.En azından Luffy gibi devamlı yok şu köşede dinlenim hakim dolsun.Yok acıktım yemek için beni korusunlar.Bu salakça şeyleri görmeyeceğiz.

Killingham'da balıkadam dişler onu gösteriyor .E hani balıkadamlar alçak varlıklardı ? İmu'nun Kutsal Ejder ideolojisi yok bu saçmalıklara düzen için katlanıyor sadece
Sadece dişlere bakarak balıkadam diyemeyiz. Öyle dişi olup balıkadam olmayan birçok karakter var. Katakuri, Squard, Barto vb...

Üstelik hakiki kutsal ejderler aziz ön eki alıyorlar. Killingam'da da aziz ön eki var. Saf kan olmayan bir kırmaya bu eki yedirmezler.

Elbafta 2 Gemi adam varmış. Kıta kadar adadan 2 gemi adam çıkaran SODA'ya selam olsun.

Kaido'nun Onigashimasında bile daha çok adam vardı... Kudretli Ulus resmen Boş Ulus olarak çıktı karşımıza.

200 300 yılda hiç mi üremediniz o kadar ömrünüz var da. Şirinler köyü gibi 1 2 tane dişi var saçmalığa bak. Ondan da çocuğu normal insan boyutunda ki adam yapıyor :D Galiba onu kütüphanede ki Kuş büyüttü çiftleşebilsin diye.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık