Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok basit açıklaması var, oruçluyken bi anda çok yemek yediğimizde sabahtan beri beklediğimiz hiçbir şeyi yapamıyor, ortamdaki hiçbir şeyi hissedemiyoruz çok yemek yemekten dolayı. Miskinleşiyoruz ve hemen uykuya geçiyoruz. Aşağıdakiler şu an her açıdan uyuyor. :D
Komik hikayemiz anlarsın ya hahaha... Goofy OP bildiğimiz...

• Haha
Tepkiler: Sid
Yav arkadaş keşke Sommers'ın dikenleri zehirli olsa da şu gördüklerimiz Robin'in halüsinasyonu falan olsa bu nedir ya...

Çeviriden çok editörlük külfet oluyor bence scanlationlarda. Birkaç one-shot çevirip, editleyip yüklemiştim bir manga sitesine ama gönüllü bir iş için fazla uğraş istiyor. Mesela yabancı ekipler de hep 5-6 kişi çalışıyorlar, baloncuk silmek bile birinin ayrıca görevi oluyor. Yine de arada Instagram'dan yazıp, çeviri için teşekkür edenler oluyor. O zaman sarf ettiğim efora değdiğini hissediyorum.
Ben de geçen ay edite başladım Berkay, 30'lu yaşlardan sonra böyle işlere atılan nadir insanlardanım muhtemelen.😅 Beni eğiten çocuk sabırla öğretmeye devam etmeseydi pes ederdim muhtemelen, başta gözüm çok korkmuştu. Şimdi daha kolay geliyor.

Yerli ve milli Sun Jing Woo'muz var .Adam 7 dalda ödül alınca Oda ben daha iyisini yaparım demiş Aslanım .
Şaka Maka oda popülerliğe ve şöhrete çok düşkün bir törende Oscar veya altın küre ödülü almak istiyorum mu ne demişti yanlış hatırliyor olabilirim
Time skip sonrası kısa arclardan uzun arclara geçişini de buna bağlıyorum
Live actionda hep hayaliydi
Şanını anime manga dışına da duyurmak istiyor

Ben de geçen ay edite başladım Berkay, 30'lu yaşlardan sonra böyle işlere atılan nadir insanlardanım muhtemelen.😅 Beni eğiten çocuk sabırla öğretmeye devam etmeseydi pes ederdim muhtemelen, başta gözüm çok korkmuştu. Şimdi daha kolay geliyor.
Hahahaha, abla sanki 80 yaşında örgüye başlayan dedeler gibi konuşmuşsun. Daha ne var yaşında? Forumun yaş ortalaması da otuzun üstünde zaten.

Adobe Photoshop üzerinden yapıyorsan takıldığın bir nokta olduğunda bana sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Yaptığın çalışmaları da görmek isterim elinde hazır bulunuyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık