Ben ne gördüm ya böyle hayal etmemiştim 

Bunca zamandır aşağıda olmalarına nasıl bahane getirecek acaba Oda onu çok merak ediyorum. Warcury filan Shanks gibi hakisiyle filan mı tutuyor acaba Underworld'u başka açıklaması yok çünkü bu kadar uyumanın.Nika sacmaligi cikmasaydi Luffy o hakiyi hisseder aninda gelirdi Nika olunca Luffy’in ciddiyeti bitmis oldu. Samuraylari korumak icin Kaido’nun tekmesini ayagiyla durduran hayali korsan kral olmak olan Luffy asagida sehriyeli guvec gommekle mesgul![]()
Egitim megitim der kutsallari defetmenin yolunu konustular der baska ne diyecek kiBunca zamandır aşağıda olmalarına nasıl bahane getirecek acaba Oda onu çok merak ediyorum. Warcury filan Shanks gibi hakisiyle filan mı tutuyor acaba Underworld'u başka açıklaması yok çünkü bu kadar uyumanın.
Sadece Luffy de değil, bir kadın ağlayınca karşıki adadan hisseden Sanji, Robini malamat ettiler ortalıkta yok. Kücük kız aşağı atlayacaktı feryadını da duymadı. Saçmalık resmen.Nika sacmaligi cikmasaydi Luffy o hakiyi hisseder aninda gelirdi Nika olunca Luffy’in ciddiyeti bitmis oldu. Samuraylari korumak icin Kaido’nun tekmesini ayagiyla durduran hayali korsan kral olmak olan Luffy asagida sehriyeli guvec gommekle mesgul![]()
Abi en buyuk korkum da uyuyakaldilar falan demesi az once egitim ayagina asagida falan kalyorlardir dedim ama Oda bu ne yapacagi belli olmazSadece Luffy de değil, bir kadın ağlayınca karşıki adadan hisseden Sanji, Robini malamat ettiler ortalıkta yok. Kücük kız aşağı atlayacaktı feryadını da duymadı. Saçmalık resmen.
Bahçevanım biberim yok, malım haberim yokSadece Luffy de değil, bir kadın ağlayınca karşıki adadan hisseden Sanji, Robini malamat ettiler ortalıkta yok. Kücük kız aşağı atlayacaktı feryadını da duymadı. Saçmalık resmen.
Çok basit açıklaması var, oruçluyken bi anda çok yemek yediğimizde sabahtan beri beklediğimiz hiçbir şeyi yapamıyor, ortamdaki hiçbir şeyi hissedemiyoruz çok yemek yemekten dolayı. Miskinleşiyoruz ve hemen uykuya geçiyoruz. Aşağıdakiler şu an her açıdan uyuyor.Bunca zamandır aşağıda olmalarına nasıl bahane getirecek acaba Oda onu çok merak ediyorum. Warcury filan Shanks gibi hakisiyle filan mı tutuyor acaba Underworld'u başka açıklaması yok çünkü bu kadar uyumanın.