Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Tahminimce şöyle işleyecek bu kısım. Dorry'nin normalde 200 yıllık ömrü kaldığını varsayalım ve 50 yıllık bir ömür karşılığında IMU buna ölümsüzlük vermiş olsun.
Yani 150 yıl + ölümsüzlük olacak Dorry'de.

Şu an hiç savaş yapmadan, IMU bunların içinden çıkarsa Dorry sadece 150 yıl ömürle yaşayacak, ömrü kısalmış olacak.
Fakat olur da IMU bunların içinde 250 yıl daha kalır ve o zaman bu Dorry'nin içinden çıkarsa, Dorry'nin normal ömrü tamamlanmış olacağı için anında ölecek ve Satürn gibi geriye sadece kemikleri kalacaktır.
Sadece Dorry değil ki elemanın emrinde bir sürü kişi var. hepsinden ölümsüzlük karşılığı ömür aldıysa ki öyle gözüküyor, İm şu an bile ölümsüze yakın bir şey zaten. Yani İm'in hayatı Joyboy'dan çok öncesine bile dayanıyor olabilir kaç yaşında çıkacağını tahmin bile edemiyorum.

Devleri bu şekilde yanına çekebiliyordu da neden cocuk kacırma ile uğraştı???
Çocuk devlerin yetişkin devlerden çok daha uzun bir hayata sahip olduğunu bildiği için çocukların ömürlerini almayı planlıyor muhtemelen. Gücü öyle gösteriyor ki ölümsüzlük verdiği kişilerin ömürlerini kendi hayatına ekliyor. Yetişkin bir devden 100 yıl almaktansa çocuk bir devden direkt olarak 200-250 yıl almak acımasızca ama çok daha mantıklı.

Ben artık mangayi sadece resimlerine bakıp bazı panelleri okuyorum bu yüzdende gormemis olabilirim cevabıni ama kafamda bir soru işareti var: imu ve holy knights madem elbafa sorunsuz gelip gidebiliyorlardi neden Luffy ile tayfasinin gelmesini beklediler?

Ben artık mangayi sadece resimlerine bakıp bazı panelleri okuyorum bu yüzdende gormemis olabilirim cevabıni ama kafamda bir soru işareti var: imu ve holy knights madem elbafa sorunsuz gelip gidebiliyorlardi neden Luffy ile tayfasinin gelmesini beklediler?
Öyle denk geldi. Geldikleri için gelmediler ama geldiklerinde Luffylerin orda olduklarını biliyorlardı bu yüzden işlerini çabuk bitirip gitmek istediler. Luffy yi karşısına almak istemedi şovalyeler. Şimdi gelme sebepleri de Kutsal şövalyeler kolay kolay değişmiyor. Garling Gorosei olunca 1 kişilik boşluk oluştu o boşluğa Lokiyi düşündüler. Neden şimdi düşündüler dersen Vegapunk’ın icadı ve dünyaya yaptığı konuşmadan sonra yaklaşan savaş için müttefik toplamayı hızlandırıp devlerin tarafını netleştirmek istediler. Aslında İmu Ana Alev bulunup antik silahı tekrar çalıştırana kadar laylaylom takılıyordu. Ama o eşik aşılınca daha agresif kararlar almaya ve harekete geçmeye karar vermiş olabilir. Tabi Joy Boyun hakisini hissetmiş olmasıda bi etken olabilir.

İmunun böyle güçleri varsa neden diğer tehlike arz eden düşmalarını kolayca yenmiyor.Ana aleve ihtiyaç duyuyor.Gücünün kıstasları var demekki.İkincisi bütün ülkeleri kolayca ele geçirebilir neden yapmamış.Saçma olan şeyler bunlar.Aynı doflamingo taktiği uygulamış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 19, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık