Cansın opdsakgodsÇık açıkla, ben Eiichiro Oda'yım, Türkçe öğrendim de. Biz de toplanak, kötü bölüm çıkınca sana sövelim, iyi bölüm çıkınca da secde edelim.![]()
Yine haklı haklı konuşarak forum halkını kızdırıyorsunBu kısmın ilerde çözüleceğini düşünüyorum. Bence meyve için Kaido savaşında yapılan açıklamaları birçok kişi farklı anladı. Düşündüğü olur hayal ettiği olur gibi bir şey anladı millet ama öyle bir etki hala göremedik.
Amiral'in hamur olması Kaido'nun şişmesi vb. hepsi lastiğe dönüşmeleriyle alakalı gibi duruyor. Onun dışında elementsel güçleri var olabilir sadece. Milletin gözünün pörtlemesi felan için de G5 modta onları öyle görüyor muhabbeti yapıldı. İşin garibi şı. Her istediği hayal ettiği oluyorsa neden ölümsüz adamlara önceki arc zarar veremedi? Bu soru niye es geçiliyor anlamış değilim.
Bigmum + Moriah + Dr. Strange + Akıma + Conrad LetoBig Mom+Morianın meyvelerinin birleşim hali gibi İmunun ki.
Mother Flame bi enerji türü ve bunu Vegapunk icat etti. Antik krallıkta başka bir enerji türü kullanılmış ve o enerji şu an dünyada yokmuş. Güneşe dokunma meselesi işte anlaşma yapıp o gücü almışlar olarak algıladım ben.Şeyt
Şeytan meyveleri mother flame e bağlanacak bence. Duvar resmine göre insanlar mother flame e dokununca günahkar olmuşlardı ve deniz tanrısı kızıp onları reddetmişti. Ayrıca meyvelerdeki alev motifleri de bunu destekliyor.
Yok ilk meyveyi alanlar almak için bir anlaşma yapıyorlar anlaşma bağlılık ve bir daha yüzemeyecekler. Çünkü deniz tanrısının tarafına geçsin istemiyor İmu bunun sebebi de kendisi ihanet etti ve korktuğu şey ihaneti uğramak. Başta basit gibi geliyor ama eskiden tek bir kara parçası varsa ve adalar birbirine bağlıysa yönettiği yerden kimse çıkamaz çünkü yüzemiyor diye düşünebilir. Sonra ölünce içindeki şeytan başka bir meyveye geçiyor. Anlaşma aynı kalıyor sözleşme şeytan meyvesi yaratılırken yapılıyor yani.Güzel olur böyle çıkarsa. Aslında meyveyi yiyenler haberi olmadan şeytanla bi anlaşma mı yapar demek istiyorsun? Bence bu olay sadece mitik zoanlar için geçerli olabilir.