Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

hiç beklemiyordum böyle bir girişi, imu çok büyük şov yapmış eyvallah da ya bu hasır şapkalarla müttefik olanların başına gelenler nedir allah aşkına? bizimkiler bandaj ve 1 hafta istirahat alıp iyileşiyor ama müttefiklerin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor.

Arkadaşlar shanks denen billur kebabi bu işi biliyor.
Olay haki! O yüzden belki de sayfasında hiç seytan meyvesi yok ölesiye haki basılıyor.

Kim titretri daha önce imu yu? Joyboy hakisi.

Haki olmadan imuya karşı konulamaz. Şeytan meyvesi yok bilmemnesi masal kalabilir.

Bizim nika ise sürekli yenilendiği için hakiyi sürekli basa basa savaşacak.
Yemek ye savaş tam bir yipratma savaşı ustası.

Şeytan muhabbetlerinden çok kral haki konusu ilgimi çekti. O kadar mesafe var ve sadece beden kontrolüyle kral hakisini salabiliyor. Eğer haki ruhla ilgiliyse burada bir ruh transferi var demektir zihin transferinden ziyade. Garip.
Narutodaki kage bunshin gibi olduğunu düşünüyorum. Bölünüyor ve çakra transferi yapıyor. Ana bendende yükselen çakra rezenons ile diğerlerine dağılıyor ya da azalıyor.

Narutodaki kage bunshin gibi olduğunu düşünüyorum. Bölünüyor ve çakra transferi yapıyor. Ana bendende yükselen çakra rezenons ile diğerlerine dağılıyor ya da azalıyor.
Daha çok pain bence. Gerçek bir beden var ama kontrol başkasında. Onunda ilerisinde bu gerçi.

Şövalyelerin zayıf kaldığı başından beri belliydi. Kaido vs'sinden sonra tayfayı şövalyeler sağlam güçlendiremezdi en azından luffy harici ancak gaban'ın sommersi ezdiğini görünce cidden değmezmiş. Imu devreye girince luffy dahil tüm tayfa çok sağlam power alacaktır. Imu zaten tüm tuşlara basıyor gibi giriş yapmış.

Şeytan İmu'ya karşı bir kozumuz var; euzu besmele. Bu ne ya! Rızası olmadan şeytani güç bahşetme nedir? Madem böyle şeylerin var neden tüm krallıklarda, hükümet örgütlerinde falan denemedin ? Sabo ayağına gelmiş yapaydın ona da bir kontrat! Warcraft filmindeki Gul'dan'ın istediğine Fel pompalaması gibi bir şey olmuş bu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 15, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık