Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Lucifer den ziyade Solomon ( Hz. Süleyman ) yakıştırması yapıcak.
Lesser Key of Solomon (Süleyman'ın Küçük Anahtarı) ; Ünlü bir büyü kitabı. Süleyman ve onun iradesine bağlı "72 Şeytan" . İmu da zaten kişileri kontrol edebildiği bir güce sahip bunu da kitap kullanarak yapıyor.

Rezleyin hikaye tam da bunun üstüne ilerleyecek. "Sheba Kraliçesi" = "Nefertari D. Lili" veya " Süleymanın Tahtı " = " Boş Taht "
gibi ben hikayenin bu şekil işleyeceğini düşünüyorum
Yine tam da bu nedenden "Abyss" = " Süleymanın Mührü" ( Genellikle pentagram veya heksagram şeklinde çizilir ). veya "Pangaea Castle" = " Süleymanın Tapınağı" . "Room of Flowers" = " Girişi Olmayan Saray".

"Sheba Kraliçesine"
benzetme nedenim Sheba nın eskiden Altın, Gümüş ve özellikle Bitki bakımından zengin olması ( Eskiden Alabastanın yeşil olması gibi ) ama hiç Lili ve Sheba kraliçesi benzetmesi yapmayacaksa da muhakkak "Naamah" benzetmesi yapıcaktır bu yüzden ben %99 Imu'nun erkek karakter olduğunu düşünüyorum.

Şu resme bakınca tüylerim diken diken oluyor. Okyanusun sessiz sedasız sularında böyle bir şey karşına çıkacak. Ben şu an yazarken bile ne yapabileceğimi düşünemedim.

Enteresanmış yoktan ölümsüz kukla yaratmış en güçlü 2 devden.

Luffy salağı daha kendi meyvesinin ismini öğrenecekte Nika'nın güçleri kullanacakta bizde göreceğiz. Devler normale döndürülecek Nika tarafından tahminimce. Bunların bu meyveden vaat edilmiş kurtarıcı olması dışında bir kaç sebepten daha korkuyor olması gerek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 15, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık