Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149: Bir Saniye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 74.7%
  • Orta

Kullanılan: 13 14.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    87
Hafızası yerinde değilse, kim olduğunu kendi de bilmiyorsa haki bilmemesi gibi şeyler aklanır. Gunko da aslında kim olduğunu bilmiyor görünene göre. Anılarla ve hafıza ile oynama durumu mevcut. Geçmişi bulanık bir karakter olması nedeni ile açık bir kapı bırakıyorum.
Gunko kısmı biraz daha eski belki ama yakın geçmişini, öldüğü son anları hatırlıyor. O zamanlar ki gücünüde hatırlayabilirdi. Ancak oda'ya belli olmaz. Biraz devrimcilerdeki koala hikayesini anımsattı nedense. Belkide gunko'nun ailesi hükümet tarafından katledildi ama potansiyeli ile devşirildi ve hafızası silindi.

Şeytan meyvesi bana göre olması şart çünkü haki ile hangisini yapıcan adam istediğini ölümsüz yapıyor istediğini yok ediyor istediği bedeni ele geçiriyor ve bildiğimiz kadarıyla ölümsüz burada birden fazla yetenek var kral hakisinin zirvesi olsa dahi hangisi olacak adam veya kadın oturduğu yerden gorosei yok etti oturduğu yerden kadının bedenini ele geçirdi vs vs bana göre şeytan meyvesinin olmaması imkansız.İlk şeytan meyvesi kullanıcısı olabilir
Harley bölümünde son panelde nika'ya insanlar ihanet etti daha sonra imu tahta oturdu ve onlar nika için yeryüzü tanrısına yalvardı.Bu sayede meyveler ortaya çıktı anlamı vardı.Benim tahminim imu Pers mitolojisinde geçen yok edici tanrı "Ahriman."tarzi bir şey.. düşmanı ışık,kendisi karanlık.

Ahrimanda kendi müridlerini kontrol,hipnotize edebiliyor ve illüzyon gösterebiliyor. Benzer birkaç yönleri daha var ayrıca

Bana imu daha çok yüzüklerin efendisindeki Melkor gibi geliyor. En yüce tanrı olma arzusu. Kendi varlıklarını yaratma ve kıskançlık - kinlenme gibi duygulara sahip olmasından dolayı.

Sauron demiyorum. Çünkü onun amacı sadece hükmetmek tüm ırklara. İmu’nun tüm ırklara hükmetmek gibi bir derdi yok. Melkor kardeşi Malwe idi yanlış hatırlamıyorsam. Ona kafayı takıntı haline getirip onun yarattıklarına gıcıktı.

İmu’da nikaya ve nika’nın yanında yer alan ırklara gıcık.

2 Leto’nun altın yol idi ( yanlış hatırlıyor olabilirim) bir amacı vardı. Uzun süren bir barış ortamı sağlıyordu belirli direnişler gerçekleştirerek veya feda ederek. En sonunda kendisini feda etmesi gerektiğinde de bunu gerçekleştirdi. Düzen sağlanması için 2000 yıllık bir planı vardı yani. 2000 yıl yaşaması ve sonra kendisini yok etmesi gerekiyordu.

İmu’da öyle bir plan hiç yok.
Leto’nun Altın Yolu’nu biliyorum. İm’in tabii ki de galaksiler arası barış gibi bir amacı yok, olamaz. Fakat uzun yıllar yaşamasına sebep olan şey; istediği yere portal açabilmesi, kutsalların bedenlerini ele geçirebilmesi ve sınırsız yenilenme gibi güçleriyse, bu aşırı güç İm’in vücuduna olumsuz anlamda yansımış olabilir.

Şu da olabilir: İm beden ele geçirebiliyorsa, eski krallıklarda dünyaca tanınan birini ele geçirmiştir ve tanınmamak için ortaya çıkmıyordur.

Ya da — bana göre en yüksek ihtimal — insan içine çıkmaya korkması değil, insanlardan kendini çok çok üstün gördüğü için onlara kendini göstermek istememesidir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık