Hakilerin tümünü kaldıralım tek güç şeytan meyvesi olsun oylamaya sunulmuştur.
Eğer kutsallara hasar vermenin çözümü haki ile alakalıysa Rayleigh, Luffy'e hiç bişi öğretmemiş.
Rayleigh luffye haki eğitimi verdiya onun için böyle bir yorum yapmış olmalıBunu anlamadim Rayleigh’in egitimi ile alakasi nedir
Hakilerde sıkıntı yok. Özellikle Zırh hakisinde. Zırh hakisi olmadan evvel Luffy logia olarak Croco'yu ve Enel'i yendi ama bunlara antileriyle saldırarak başardı. Hep böyle gidemez. Işık, magma, zehir.. için yapabileceği tek şey haki. Gözlem de iyi aslında ama Oda ya unutuyor ya da hikayenin gidişatı için onluk gözlemi yok ediyorçHakilerin tümünü kaldıralım tek güç şeytan meyvesi olsun oylamaya sunulmuştur.
En baba meyvelerden ikisini yiyince erkeklerHakilerin tümünü kaldıralım tek güç şeytan meyvesi olsun oylamaya sunulmuştur.
Aklımın ucundan bile geçmedi öyle bir şey en baştan meyveden bahsedildi diye onu katmamıştımEn baba meyvelerden ikisini yiyince erkekler
Rayleigh luffye haki eğitimi verdiya onun için böyle bir yorum yapmış olmalı
Gorosei ile karşılaştı, onların da ölmediğini gördü. Muhtemelen bilmiyor veya o an salaklığı tuttu hatırlamadı.Valla ben hala anlamadim Luffy zaten kutsallarla karsilasmadi belki karsilasinca Rayleigh’in egitiminde gordugu bir ders aklina gelecek