Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1148 Spoiler Yorumları

Sürekli yenilenme özelliği olan birinin dikkatsiz olması ve bu doğrultuda saldırı alıp yaralanması normal. Bu onu zayıf yapmaz, Aizen gibi bir durum var ortada. Ama Kutsal Şövalyeler de Amiral yonko denkliği değil, en azından pek çoğu. O seviyede olabilecek tek kişi adını unuttum -Ksanks diyeceğim- o dur.

üç ihtimal var:
1-) tanrı şövalyelerinin tek olayı imu'dan aldıkları güçlendirme.
2-) tanrı şövalyeleri, benim canım yanmaz gardaş mottosuyla yaşıyor ve savaşırken savunma yapmıyor.
3-) elbaf medeniyetten uzak bir yerleşim yeri olduğundan, adada gözlem hakisi çekmiyor.

ulan hadi robin'in varlığını sezemedin de gaban'ı nasıl algılayamadın kral?

Son düzenleme:
Gabanın sommersa zarar verebilmesi çok ilginç bir durum aslında gaban korsanlar kralının sol kolu ve büyük ihtimal bu şovalyeler ile savaştığı dönem sanji ile aynı yaşlara denk geliyor olması lazım gaban ve korsanlar kralı tayfası bunu o dönem yine büyük ihtimalle kendi kendilerine çözebiliyorlar fakat korsanlar kralı yolunda ilerleyen zoro ve luffy bunu çözemiyor bu büyük eksi katar her zaman birisi yol gösterecekse sizin başta kendinize one piece'in ne olduğunu bilmek istemiyorum sadece yolculuk önemli demenizin mantığı ne ?

Gabanın sommersa zarar verebilmesi çok ilginç bir durum aslında gaban korsanlar kralının sol kolu ve büyük ihtimal bu şovalyeler ile savaştığı dönem sanji ile aynı yaşlara denk geliyor olması lazım gaban ve korsanlar kralı tayfası bunu o dönem yine büyük ihtimalle kendi kendilerine çözebiliyorlar fakat korsanlar kralı yolunda ilerleyen zoro ve luffy bunu çözemiyor bu büyük eksi katar her zaman birisi yol gösterecekse sizin başta kendinize one piece'in ne olduğunu bilmek istemiyorum sadece yolculuk önemli demenizin mantığı ne ?

Sadece dovmesinin oldugu yere hasar verebiliyorlar

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık