Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1148: Ronja

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 50 49.5%
  • Orta

Kullanılan: 16 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 35 34.7%

• Kullanılan toplam oy
    101
Alpa bırak aynı bölümü aynı arc'ta Luffy ve Zoro aynı gücü elde etmez diyordu. Aynı bölümde elde etmişlerdi. 🤫

@RedTeroR Kral Haki başlıklı o kutsal 1010. bölümün yıl dönümü ne zaman? :ehe:
1010 dışında 988’de çok konuşulmuştu onu hatırlıyorum. Kingle aksiyona girip Babasının emaneti sayesinde kurtulmuştu Sanji. O bölümde çılgınlar atan kişiyi hepimiz biliyoruz.

Luffy, Gorosei’lere saldırırken cidden en ufak siyah yıldırım görmedik.Bence bu iş sonunda kral hakiye çıkacak gibi. Kral hakisinden çok korkulmasının bir diğer sebebi de bu çıkar.

Alpa bırak aynı bölümü aynı arc'ta Luffy ve Zoro aynı gücü elde etmez diyordu. Aynı bölümde elde etmişlerdi. 🤫

@RedTeroR Kral Haki başlıklı o kutsal 1010. bölümün yıl dönümü ne zaman? :ehe:
Aynı bölümde değil.zoro 1.035'te sihirli kılıç sayesinde açtı,luffy ise 1010'da kendisi dövüşte fark ederek açtı,normalde luffy hemen her konuda zoro'dan çok daha torpilli bir karakter ama,kral hakisi konusunda zoro'nun torpili daha ağır basıyor

Yanlış. Baştan okumalısın. 1033 olacak bu arada, karşıysan da...
Önce alttaki notu okuyun lüften.
bahsettiğim mesele kralların hakisi kaplaması,luffy bunu ilk kez 1010'da,zoro ise 1.033'ün sonunda kullanıyor.aynı gücü elde etmek demişsin ya,aynı güç değil işte,biri ileri düzey kullanım birisi temel kullanım. zoro 1010'da ileri düzey kullanmıyor,herhargi bir yıldırımlar veya akışkanlık yok çünkü,eğer fatihin hakisi kaplı bir saldırı olsaydı çok daha büyük bir hasar bırakırdı.yüksek ihtimalle 1.010'da zoro sadece etrafa fatihin hakisi saldı.
Luffy ise ileri düzey kullanıyor yani saldırısına ekliyor.enazından benim çıkarımım böyle,karşıt tezin varsa sunabilirsin.

Not:eğer "aynı güç" derken kastetiğin şey ikisnin de fatihin hakisine sahip olmasıysa,haklısın.o zaman ben yanlış anlamışımdır.ben,senin ikisinin de ileri düzey kullandığını iddia ettiğini düşünmüştüm.

Not:hatamı düzelttiğiniz için teşekkürler,evet 1.035 değil 1.033'müş.

Son düzenleme:
Önce alttaki notu okuyun lüften.
bahsettiğim mesele kralların hakisi kaplaması,luffy bunu ilk kez 1010'da,zoro ise 1.033'ün sonunda kullanıyor.aynı gücü elde etmek demişsin ya,aynı güç değil işte,biri ileri düzey kullanım birisi temel kullanım. zoro 1010'da ileri düzey kullanmıyor,herhargi bir yıldırımlar veya akışkanlık yok çünkü,eğer fatihin hakisi kaplı bir saldırı olsaydı çok daha büyük bir hasar bırakırdı.yüksek ihtimalle 1.010'da zoro sadece etrafa fatihin hakisi saldı.
Luffy ise ileri düzey kullanıyor yani saldırısına ekliyor.enazından benim çıkarımım böyle,karşıt tezin varsa sunabilirsin.

Not:eğer "aynı güç" derken kastetiğin şey ikisnin de fatihin hakisine sahip olmasıysa,haklısın.o zaman ben yanlış anlamışımdır.ben,senin ikisinin de ileri düzey kullandığını iddia ettiğini düşünmüştüm.

Not:hatamı düzelttiğiniz için teşekkürler,evet 1.035 değil 1.033'müş.
Ekleme yapayım. Birinde Luffy bilinçli kullanıyor. Diğerinde Zoro'ya olmayan kral hakiyi Enma uyandırıp çekiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık