Elbaf başladığı 8 ay falan oldu ama hiç ilerlemiş gibi hissetmiyorum. Lokinin tanıtımı, Tarihi resim derken iyi gidiyor diyordum ama şu şövalyeler aksiyona geçince yine sıkıcılaştı.
Elbaf başladığı 8 ay falan oldu ama hiç ilerlemiş gibi hissetmiyorum. Lokinin tanıtımı, Tarihi resim derken iyi gidiyor diyordum ama şu şövalyeler aksiyona geçince yine sıkıcılaştı.
2.hafta Oda: Basur oldum1158’e kadar Üç Hafta Bölüm Bir Hafta Ara gözüküyor takvimde bir aksilik çıkmazsa. Ama benim bildiğim Oda mutlaka hastalanır ara çıkarır yine.
Nerede vurdu ki? Kral haliyle hele vurmadı hele.Luffy , Gorosei'ye ryou ile vurunca işe yaramamıştı. Gaban ne yaptı da bunların yenileme olayını iptal etti ilginç doğrusu.
Luffy hiç mi kral haki kullanmadı diyorsun? Neden zarar görmüyor bunlar diyorsa Luffy neden her şeyini kullanmasın ?Nerede vurdu ki? Kral haliyle hele vurmadı hele.
Shamrock varken çok mutlu görünüyordun amaSommers bu kadar kolay düşerse bu arc adam olmaz.
Kral haki kullandığına dair bir işaret var mı? Luffy geleceği görmeyi de kullanmıyor uzun zamandır. Oda işine geldiği gibi davranıyor. Dediğin gibi bir mantığı yok. Ama durum böyle.Luffy hiç mi kral haki kullanmadı diyorsun? Neden zarar görmüyor bunlar diyorsa Luffy neden her şeyini kullanmasın ?
Ama Zoro'ya Kral Haki kullandı diyorsun Lucci'ye karşı? Zoro Kral Hakiye rağmen Lucci'yi yenemedi diyorsun ama Luffy Kral Hakisiz Kizaru'ya tek attı diyorsunKral haki kullandığına dair bir işaret var mı? Luffy geleceği görmeyi de kullanmıyor uzun zamandır. Oda işine geldiği gibi davranıyor. Dediğin gibi bir mantığı yok. Ama durum böyle.
Reyiz Zoro patlattı Kral Hakili atak indiremedi. Ben efektler üstünden konuşuyorum.Ama Zoro'ya Kral Haki kullandı diyorsun Lucci'ye karşı? Zoro Kral Hakiye rağmen Lucci'yi yenemedi diyorsun ama Luffy Kral Hakisiz Kizaru'ya tek attı diyorsun
@RedTeroR
Kime patlattı ?Reyiz Zoro patlattı Kral Hakili atak indiremedi. Ben efektler üstünden konuşuyorum.