Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1131 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoilers for this week, thanks to @pewpiece .

- Chapter 1,131: "Loki in the Underworld"
- Loki, who is imprisoned in the "Underworld", seems to be tied up with Kairouseki chains. There are also some animals guarding the area where he is imprisoned.
- Loki asks Luffy to free him, promising that in exchange he will destroy any pirate band that Luffy wants.
- During their conversation, Loki calls Shanks a "chicken", which makes Luffy angry and attacks him using Gear 4th.
- The World Government has put a special bounty of 2.6 billion Berries on Loki.
- Luffy wants to know the connection that Loki has with Shanks but Loki tells him that he will only tell him if he releases him.
- Meanwhile, Zoro's group escapes from Road and a pirate band.
- Robin prepares for his reunion with Saul, and asks Brook to cut his hair, returning him to his pre-time-skip hairstyle.
- At the end of the episode, a giant screams that Saul has passed out and is on the ground.
- There is NO break next week.

Son düzenleme:
(İnsan çevirisi de bırakayım isteyen olursa)
Bölüm 1131: "Yeraltı Dünyasındaki Loki"
- Yer altında deniz taşı kelepçeleriyle tutulan ve etrafında hayvan gardiyanların devriye gezdiği Loki'yi görüyoruz.
- Loki, Luffy'ye onu serbest bırakırsa istediği herhangi bir tayfayı yok edeceğini söylüyor.
- Bu sohbet sırasında Luffy'nin Shanks'la bir bağı olduğunu fark eden Loki, Shanks'a "tavuk" diye hitap edip Luffy'yi sinirlendiriyor ve Luffy, Dördüncü Vites'le ona saldırıyor.
- Hükûmet'in Loki'nin kafasına 2,6 milyar ödül koyduğunu öğreniyoruz.
- Biraz aksiyondan sonra Loki ve Shanks arasındaki bağlantıyı merak eden Luffy, Loki'den bir açıklama istese de Loki sadece şaka yaptığını, onu serbest bırakmadığı sürece daha fazla açıklama yapmayacağını söylüyor.
- O sırada Zorolar, Road ve korsanlardan kaçmayı başarıyor.
- Robin, Saul'la buluşmak için hazırlanıyor ve Brook Robin'in saçını zaman atlaması öncesi gibi kesiyor.
- Bölümün sonunda bir dev bağırarak Saul'un yere yığıldığını söylüyor.

Haftaya ara yok

Son düzenleme:
Üstteki makine çevirisi gibi duruyor, o yüzden kendim tekrar çevirdim.

Bölüm 17 sayfa.

1131. Bölüm: Yer Altı'ndaki Loki

Öcü Çocuk Yamato'nun Altın Hasat Vakti Vekâleten Haccı, 18: "Yamato, Komachiyo'nun sırtında, hırsızı kovalıyor. Tama ve Speed de peşlerinde."

Bölüm, öncekinin bittiği yerden devam ediyor. Luffy, sonunda Elbaph'a vardığını öğrendiği için keyiflenmiş.

Hatta öyle keyiflenmiş ki adanın ne kadar devasa olduğundan ve devlerden nasıl etkinlendiğinden falan bahsederken Loki'ye konuşma fırsatı vermemiş. Loki de bu duruma öfkelenmiş.

Loki: "Sus artık! Sana bir şey anlatıyorum."

Loki etraftaki kurtları çil yavrusu gibi dağıtan bir çığlık atar. Akabinde Loki'nin tanıtım kutucuğunu görürüz. Luffy de Loki'nin bacağının üstündeymiş.

[Elbaph'ın Melun Prensi - Loki. Dünya Hükûmeti'nce verilen özel ödül: 2 Milyar 600 Milyon Beri]

Loki: "Ben bu ülkede süregelmiş Güneş Tanrısı'yım. Destursuz konuşmaya kalkma, beşer. Şimdi, söyle bana; vaziyetim hakkında ne düşünüyorsun?"

Luffy "Ne mi düşünüyorum? Yakalamışlar seni işte."

Loki: "Gözlerin keskinmiş. Kimse bu vaziyette bulunmak istemez değil mi? Ben de istemem. Mümkünse, beni serbest bırakmanı isterim Rody."

Luffy: "Rody değil, Luffy."

Loki 6 senedir bu vaziyette olduğunu açıklar. Kendisi, Elbaph'taki en güçlü kişi fakat onu bağladıkları ağaç, "Cenk Diyarı Krallığı'nın" bizzat kendini oluşturan "Define Ağacı Adem" imiş. Onu bağladıkları zincirler de deniz taşından yapılmış, o yüzden kaçamıyormuş.

Loki: "Gel seninle bir konuda anlaşalım, Luffy. Korsansın değil mi? Bana yukarıdaki köyden bir anahtar getir, ben de senin istediğin herhangi bir tayfayı yok edeyim."

Loki, bulundukları karlı bölgeye "Yer Altı" dendiğini ve hem hapishanenin hem de darağacının burada olduğunu anlatır. Suç işleyen devler buraya atılır ve çevredeki yaratıklar yüzünden de kimse buraya yaklaşmaya cüret edemez.

Loki: "Bu karlı dağlara varırkenki niyetini bilmem ama çevredeki yaratıklara dikkat etsen iyi edersin. Her biri buradaki dağlardan birinin kralıdır ve benim de çocukluk arkadaşlarımdır."

Harika bir çift sayfada, yaratıkların çoğu ormandan çıkagelir ve Luffy'yi sarmalarlar. Luffy'nin eğitim yaptığı adadaki hayvanlara benziyorlamış. Gelenler: Kutup Ayısı, Goril, Kurt, Yılan ve Mamut.

Birkaç insan da gelmiş, görünüşe göre Loki'nin astları. Yaratıklardan korunmak için gaz maskesi ve kokuşmuş hayvan derisi giyiyorlarmış. Luffy yaratıkları itidal ile karşılamış.

Luffy: "Geçmişi yad ettiriyorlar."

Loki: "Bana itaatsizlik edersen, buradaki elemanların eli armut toplamayacak."

Luffy, bir anda yaratıkların hepsini hizaya getirmiş. Loki ve astları şok olmuşlar. Akabinde Luffy, gorilin eline atlamış ve ona sevecen bir bakış atmış.

Loki'nin astları: "Umarım bu eleman, imparatorlardan "Kızıl Saçlı Shanks'in" yaptığı gibi bizi bayıltmaz."

Loki: "Shanks mi dedin?"

Astlar: "Dedik demesine de şu an daha önemli bir meselemiz var."

Loki: "Aaa, bir dakika. Bu bücür de kim?"

Loki, Luffy'nin Shanks'ten bahsederkenki heyecanını fark edince onu kışkırtmaya başlar.

Luffy: "Shanks buraya mı geldi?"

Loki: "Demek Kızıl Saç'ı tanıyorsun. Aynen, buraya geldi. Şu ödlek korsandan bahsediyoruz di' mi?"

Luffy bunu duyunca 4. Vites'e geçip Loki'ye bir yumruk sallar, Loki başını çevirerek kıl payı kurtulur. Gören herkes şok olur.

Astlar: "Majesteleri!!"

Loki: "Dursana alık herif, şakalaşıyordum sadece!"

Luffy: "Bir daha böyle konuşmaya kalkma."

Loki (kendi kendine): "Buradan çıkarsam ilk bu herifi öldüreceğim."

Luffy, Shanks'in burada ne işi olduğunu ve hâlâ burada olup olmadığını sorar.

Loki: "Bu bilgiyi bedavaya satacağımı düşünmüyorsun herhâlde."

Kalenin köprüsüne geçiyor sahne, Nami ve diğerlerinin peşinde Road'u görüyoruz, Gerd ve Goldberg de Road'un peşinde. Zoro onları kesip atmayı teklif ediyor ama Usopp, onların Dorry ve Brogy'nin arkadaşları olabileceğini söylüyor o yüzden tepedeki köye doğru koşuyorlar.

Nami: "Yakalanırsak bittik biz."

Yer altının farklı bir bölgesine geçiyor sahne. Yine harika bir ikili sayfada, Hajrudin ve Stansen devasa bir sığını deviriyorlar.

Hajrudin: "Digagaga! Yakaladık şu sığını. Böylesi bir hayvanı yukarıdaki ormanlarda bulamazsın. Şahane bir eti var. Şimdiden Hasır Şapkalar'ın sırıtışlarını hayal edebiliyorum."

Stansen: "İyi de bunu geri nasıl taşıyacağız?"

Hajrudin: "Bizi mahcup etme, bu et bizim değil can borcumuz olanların."

Dressrosa'yla ilgili bir panel görüyoruz. Sonra Hajrudin ve Stansen sığını alıp gidiyorlar.

Elbaph gemisine geçiyor sahne, Elbaph sularına gelmişler artık. Devasa bir deniz yaratığının yanından geçiyorlar. Brook, Robin'in isteği üzerine saçlarını kesiyor.

Brook: "Nasıl olmuş, Robin? İlk defa bir hanımefendinin saçlarını kestim. Çok gericiydi. Kalbim güm güm attı, gerçi kalbim yok ki. Yohoho - kuru kafa mizahı."

Lilith: "Kyahahaha, nasıl kalbin yok? Kulağa hiç de bilimsel gelmiyor."

Bonney: "Robin, çok tatlı olmuşsun!"

Franky: "Saçlarını böyle görmek eskilere götürdü beni."

Jinbe: "Yakışmış. Eline sağlık Brook."

Robin'in saçlarını yakından görüyoruz, kâkül kestirmiş. Zaman atlaması öncesindeki hâline yani.

Robin: "Eline sağlık Brook, harika olmuş."

Brook: "Yohoho, bunu duyduğuma sevindim."

Brogy: "Şimdi anlaşıldı, Saul'le beraber olduğun zamanki saç kesimine döndün di' mi?

Dorry: "Her iddiasına varım, bunu görünce çok mutlu olacak."

Franky: "Dayanamıyorum. Bu kavuşma gözlerimi dolduruyor."

Oimo: "Biz de seni bu saç kesimiyle tanıdıydık Robin."

Gemi, adanın kıyısına yanaşıyor. Artık gemidekiler devasa adayı görebiliyor.

Devler: Sisi atlattık, işte adamız orada. Hadi karaya çıkalım."

Tayfa: "Kocamanmış be, demek devlerin adası böyle oluyormuş."

Devler: "Hele karaya çıkalım da birer kadeh daha kaldıralım."

Son panellerde Elbaph'ta bir yerlere geçiyor sahne. Birisi çok gergin bir şekilde bağırıyor.

Gizemli biri: "Hah... hah... yardım edin!!! Saul Hoca yere devrildi, hareket etmiyor!"

Bölüm sonu. Haftaya ara yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık