Bizim taklit oldu çıktı ya Alpa xD ne desek tersini bize yedirmeye çalışıyor tereciye tere satacak safEnma, Zoro'yu kullanmıyor muydu?

Bizim taklit oldu çıktı ya Alpa xD ne desek tersini bize yedirmeye çalışıyor tereciye tere satacak safEnma, Zoro'yu kullanmıyor muydu?
Alpacım çok troll takılmaya başladığı için kızıyordum zamanında ama bu seri ciddi tartışmayı hak etmiyor. O yüzden troll tartışmaları destekliyorum artık.Bizim taklit oldu çıktı ya Alpa xD ne desek tersini bize yedirmeye çalışıyor tereciye tere satacak saf![]()
Alpa en az @Silver kadar ciddi takılıyor be ne trolu xDAlpacım çok troll takılmaya başladığı için kızıyordum zamanında ama bu seri ciddi tartışmayı hak etmiyor. O yüzden troll tartışmaları destekliyorum artık.
Hep sevdiğim adamları yazdın, mayın tarlası gibi oldu. Kime sallasam olmayacak.Alpa en az @Silver kadar ciddi takılıyor be ne trolu xD
Trol olan carpe.
@Raiden'i de ekliyecektim adam Nika'dan sonra yok oldu haliyle bunlara kaldık idare etcez artıkHep sevdiğim adamları yazdın, mayın tarlası gibi oldu. Kime sallasam olmayacak.
Erkan da hala Mihawk'a sallıyormuş. (Bari ona sallayayım.)
emin misin?