Zoro'nun saldırıya hazırlanırken alnında çıkan damarlara da dikkat. Kedi reis ikisini de madara etmiş.Sanji her şeye diabulu jambu açma be abi utancımizdan yerin dibine girdik @Kuroro
Zoro'nun saldırıya hazırlanırken alnında çıkan damarlara da dikkat. Kedi reis ikisini de madara etmiş.Sanji her şeye diabulu jambu açma be abi utancımizdan yerin dibine girdik @Kuroro
Zoro, ZKK rezilliğinden beri bizim forumu takip ediyormuş..Zoro, Sanji'nin ifrit açtığını görünce normal atak yapıyor ki algı oluşsun. Bakın onun en güçlü saldırısı benim düz kılıç savurmama denk hesabı, küçük hesaplar peşinde Zoro
Damar hesabı unutulmuştu, sadece ter hesabı yapıyorduk. Bitirdin bizi usta.Zoro'nun saldırıya hazırlanırken alnında çıkan damarlara da dikkat. Kedi reis ikisini de madara etmiş.
Şundan olmuşZoro'nun saldırıya hazırlanırken alnında çıkan damarlara da dikkat. Kedi reis ikisini de madara etmiş.
Zoro neye denk geliyor anlamadım ben.Road makinist, sineklik tren, kedi @Kenshiro , Sanji çocuk, Zoro ?Şundan olmuş
![]()