Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128: RPG

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 39 33.3%
  • Orta

Kullanılan: 30 25.6%
  • Kötü

Kullanılan: 48 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    117
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortamin cizimi nasil kafa bilemedim. Legolardan olusmus yapilar, adeta bebek kiyafetleri gibi kucuk boyutta elbiseler... Bu Son God denen kisinin cocugu mu var nedir? Birde gosterilen su agac, avatarin agaci gibi bir fonksiyonu mu var acaba?

Bu Zoro da ikidir Luffye laf sokuyor, Gemide Vegapunka ağlaması zavallıca diyordu. Şimdi de bu salak oraya gittiğimde dev bir tavşanı dövüyordu diyor.
Zoro Luffy'e geçmişte de laf sokardı bu konuya fazla takılma. Aptal kaptan diye Nami,Usopp ve sanji de laf çarpıp duruyor. Zou arcta Ninja dedi diye usopp nami brook zorbalamıştı Luffy'i. bu ufak detaylara takılmamak lazım. Aptal salak deseler de Kaptanlarına sadıklar ve saygı duyuyorlar.

İyi de luffy biraz mal olsa da karakteri değiştiren Nika var çok eleştirdik ama luffy güçten değil ibnelikten dolayı kaçıyor. Kaptan kaçınca tayfada kaçıyor.
Nika formuna gelince artık kapı kırmak içinde Nika olacak bir çeşit yeni aldığı araba silah gibi, yeni gücü bu ve en basit saldırıda” kullanacak bunu, alışmak gerekli

Chopper çelikten kurtulamamış. Bir kaç arc önceki Chopper Queen’in lazerlerinden güle oynaya kurtuluyordu. Arabasta Zoro Queen’i alırmış. Haliyle Sanji’yi de alır.

@Densetsu no Samurai @RedTeroR @falconx @Siyah Ateş
bundan yola çıkarsak Nami'de bir çok savaşı kazandı en son Ulti gibi çatlak biriyle kapıştı. e şimdi kediden köpekten kaçıyor yine.
yok kardeşim yok tayfada imparator ağırlığı yok olmayacak da. Korsanlar kralı olunca bile Luffy bunlar aynı tas aynı hamam olacaklar.Shanks ve Karasakal tayfasında ki manyaklığı hasır şapkalardan beklememek lazım bunu idrak edin bence.

Luffy'nin g5 açmasında bir sorun görmüyorum. İşi ne kadar ciddiye aldığını gösterivkdlfklkalddsa.

Değerli forum arkadaşlarım, yanlışım var ise beni lütfen düzeltiniz. Yonkou, denizlere hakim olan 4 büyük korsan anlamına geliyor. Güçleri ile yaptıkları eylemlerin ve onları takip eden kişi sayısı ile sahip oldukları bölge sonucu Yonkou oluyorlar. Hikeyeyi yanlış okumadıysan; Luffy yani tayfanın kaptanı Kaido'yu dövdükten sonra Yonkou unvanı aldı ve tüm denizlerde bu unvan ile tanınır hale geldi. Hatta bahsi arttırıyorum Kizaru ve 5 Kadim'in olduğu adadan tek bir kayıp vermeden (Saçma buluyorum) kaçmaya başardı. Şimdi bu statüye sahip karakter ve tayfası gerçekten geyik kafalı bir adamdan kaçma ihtiyacı mı duyuyor!

Usop'un veya Chopper'ın başlarda "kaçmalıyız, bizi döverler, öldürürler" replikleri komik oluyordu ancak Luffy, Zoro ve Sanji gibi karakterler bu seviyede iken böyle replikler çok irilti geliyor. Koskoca Yonkou tayfasının bir üyesisin, yanında tayfanın kaptanı yani en güçlü kişi var ve sen kaçmalıyız diyorsun. Şahsen Oda'nın 1-2 yıl ara vermesi gerektiğini düşünüyorum, serinin içinden geçecek ve rezil edecek gibi bir hissiyatım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık