Bedava okuduğumuz için böyle hissediyoruz.Değerli forum arkadaşlarım, yanlışım var ise beni lütfen düzeltiniz. Yonkou, denizlere hakim olan 4 büyük korsan anlamına geliyor. Güçleri ile yaptıkları eylemlerin ve onları takip eden kişi sayısı ile sahip oldukları bölge sonucu Yonkou oluyorlar. Hikeyeyi yanlış okumadıysan; Luffy yani tayfanın kaptanı Kaido'yu dövdükten sonra Yonkou unvanı aldı ve tüm denizlerde bu unvan ile tanınır hale geldi. Hatta bahsi arttırıyorum Kizaru ve 5 Kadim'in olduğu adadan tek bir kayıp vermeden (Saçma buluyorum) kaçmaya başardı. Şimdi bu statüye sahip karakter ve tayfası gerçekten geyik kafalı bir adamdan kaçma ihtiyacı mı duyuyor!
Usop'un veya Chopper'ın başlarda "kaçmalıyız, bizi döverler, öldürürler" replikleri komik oluyordu ancak Luffy, Zoro ve Sanji gibi karakterler bu seviyede iken böyle replikler çok irilti geliyor. Koskoca Yonkou tayfasının bir üyesisin, yanında tayfanın kaptanı yani en güçlü kişi var ve sen kaçmalıyız diyorsun. Şahsen Oda'nın 1-2 yıl ara vermesi gerektiğini düşünüyorum, serinin içinden geçecek ve rezil edecek gibi bir hissiyatım var.
Para vererek okusaydık her bölüm "