Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128: RPG

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 39 33.3%
  • Orta

Kullanılan: 30 25.6%
  • Kötü

Kullanılan: 48 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    117
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli forum arkadaşlarım, yanlışım var ise beni lütfen düzeltiniz. Yonkou, denizlere hakim olan 4 büyük korsan anlamına geliyor. Güçleri ile yaptıkları eylemlerin ve onları takip eden kişi sayısı ile sahip oldukları bölge sonucu Yonkou oluyorlar. Hikeyeyi yanlış okumadıysan; Luffy yani tayfanın kaptanı Kaido'yu dövdükten sonra Yonkou unvanı aldı ve tüm denizlerde bu unvan ile tanınır hale geldi. Hatta bahsi arttırıyorum Kizaru ve 5 Kadim'in olduğu adadan tek bir kayıp vermeden (Saçma buluyorum) kaçmaya başardı. Şimdi bu statüye sahip karakter ve tayfası gerçekten geyik kafalı bir adamdan kaçma ihtiyacı mı duyuyor!

Usop'un veya Chopper'ın başlarda "kaçmalıyız, bizi döverler, öldürürler" replikleri komik oluyordu ancak Luffy, Zoro ve Sanji gibi karakterler bu seviyede iken böyle replikler çok irilti geliyor. Koskoca Yonkou tayfasının bir üyesisin, yanında tayfanın kaptanı yani en güçlü kişi var ve sen kaçmalıyız diyorsun. Şahsen Oda'nın 1-2 yıl ara vermesi gerektiğini düşünüyorum, serinin içinden geçecek ve rezil edecek gibi bir hissiyatım var.
Bedava okuduğumuz için böyle hissediyoruz.
Para vererek okusaydık her bölüm ":hoo::eek::at:" böyle olurduk:artiz:

Tayfanın gittiği yerde yonko ağırlığı koymasını isteyenleri anlamakla birlikte bu tayfanın macera odaklı teması olmasından ötürü bunun yaşanmayacağını şahsen biliyor ve beklentiye girmiyorum. Hükümet dışında tayfayı ciddiye alan oluşum olacağını da sanmıyorum.

Tayfanın gittiği yerde yonko ağırlığı koymasını isteyenleri anlamakla birlikte bu tayfanın macera odaklı teması olmasından ötürü bunun yaşanmayacağını şahsen biliyor ve beklentiye girmiyorum. Hükümet dışında tayfayı ciddiye alan oluşum olacağını da sanmıyorum.
Hay hay bu dediklerine katılmıyor değilim fakat Gorosei'nin ne olduğunu gördük
Luffy dışında (Nika) Goresei'ye kafa tutacak birisi var mı tayfada?
Şaklabanlıkla mı yenecekler?
Teach'in hiç şakası yok
Sadece Luffy (Nika) yola devam edebilirse ki eder
O zaman tayfanın kalanına gerek yok :artiz:

Teach'in hiç şakası yok
Serinin son zamanlarına kadar tayfanın gelişimini ve dövüşlerini gördük ama artık finale yakın savaşını göreceğimiz karakter sayısı çoğaldı. Özellikle son savaş maratonunda tayfanın dövüşünden ziyade belli başlı kişilerin dövüşlerine odaklanılacak. Bu raddeden sonra tayfa sadece son savaşa kadar maceraları süsleyecek motiften ibaret. Komedi unsuru oluşturma malzemesi olacaklar iş ciddileşene kadar.

Zaman konusu genel olarak sıkııntı seride. Neredeyse ışık hızında Wano'dan Egghead'e oradan Elbafa geldik. Dünya da, tayfa da, Oda da durumu içselleştiremedi.

Denizlerde yıllarını geçireceksin, etrafı, dünyayı göreceksin. Mesela Franky şu an BB ile bir barda karşılaşırsa oturup bir içki içer. Söyleyeceğini söyler, söylenileni dinler gelir. Ne adamdan korkar, ne savaş çıkarmaya çalışır. Alacağını almaya çalışır. Brook da Jinbei de aynı kafada. BB tayfasınden 2 kişi geldi Egghead'e alacağını allıp gittiler, ne bizimkilere saldırdılar ne bizimkilerle diyaloğa girdiler. 2 yıllık arayı çıkarsan denizde 6-7 ay falan geçirdiler herhalde. Adaya çık-Savaş-Parti sonra başka adaya git. Yan görev yapmadan ana görevleri bitirmeye çalışıyorlar. Mesela şu an Zoro'nun peşinden bir kılıç ustası ona meydan okumak için gelmeliydi, Chopper adını doktor olarak çoktan duyurmalıydı, Usopp en azından korku işinin %70'ini halletmeliydi, yeni yetme korsanlar Luffy'nin kellesi için gelmeliydi vs. vs.

Teach'in hiç şakası yok
Luffy de kafa tutamıyor adamlar iyileşiyor. Sanki Luffy bir bok yiyebiliyor gibi anlatıyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık