Bir like ve aboneliğinizi alırım.
Hep aynıydııııı ı ı, pek diyemiyorum yaHep aynıydı, yoksa başka bir seri mi okuduk izledik.
Yine aynı şeyi yapıyor! Hep aynıydı!Hep aynıydııııı ı ı, pek diyemiyorum ya
Hadi önceden en güçlü formunu rakibini yenerken kullanıyordu
Allah ne verdiyse yardırıyordu
Şimdi ise ota boka G5 açıyor
Uyanış üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor desek
Bir derece kabul edilebilir ama
Kediye köpeğe de G5 açmazsın ya![]()
Oda bu konuda rezalet biri ama. Bu Dev adasının Yonkou'ların bile karışamadığı bir yer olduğunu düşünüyorum.Yonkou dediğin adam bir adaya bayrağını asınca dahi 10.000 km uzakta bile olsa millet korkudan o adaya ayağını basamazdı. Hey gidi günler.
Öyle bile olsa şu adada Luffy'nin dengi biri yoktur. Hadi en fazla liderleri vardır. Böyle alıp oyuncak bebek gibi giydirmek falan aşırı saçma iş.Oda bu konuda rezalet biri ama. Bu Dev adasının Yonkou'ların bile karışamadığı bir yer olduğunu düşünüyorum.
Elbaf bura adamı madam ederYonkou dediğin adam bir adaya bayrağını asınca dahi 10.000 km uzakta bile olsa millet korkudan o adaya ayağını basamazdı. Hey gidi günler.
Bence saçma kısım orası değil. Kendi hemşolarının gemisine girip bunları alıp gidip, gemiyi de gene kaybolmaya terk etmişler. Devler hala adaya varamadık, misafirlerimiz kayıp diyorlardı. İçerde hain var. Devler acaba korsanlıktan haz etmiyorlar mı?Öyle bile olsa şu adada Luffy'nin dengi biri yoktur. Hadi en fazla liderleri vardır. Böyle alıp oyuncak bebek gibi giydirmek falan aşırı saçma iş.
Ana'ya saygıdan ötürü kaçmıştır benceSonuçta Roger da korsanlar kralıydi ama Big Mom dan kaçtı