Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128: RPG

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 39 33.3%
  • Orta

Kullanılan: 30 25.6%
  • Kötü

Kullanılan: 48 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    117
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy iyice kişiliksiz birine dönüştü. Kaçalım diyorlar kaçıyor, koşalım diyorlar koşuyor. Ne oldu sana anlat be çocuk

Kimse kusura bakmasın da Lucci Egghead'de sizi Yonkou olarak kabul etmiyorum dediğinde çok haklıymış.

Şu ana kadar Yonkou olarak gördüğümüz hiç kimse tayfası da dahil şöyle bi duruma düşmezdi ya. Luffy ve tayfasını Yonkou olarak belirlediğimde sakeyi fazla kaçırmıştım kafam güzeldi özür diliyorum aslında yok öyle bir şey diye açıklama yap. Biz de böyle ezik Yonkou mu olur diye beklentiye girmeyelim.

Eskiden insanlar Yonkou dendiğinde görmesine bile gerek olmadan korkudan tir tir titriyordu. Shanks filosuz tek gemiyle binlerce denizcinin, üç amiralin olduğu Marineford'u bastığında denizciler altlarına sıçıyordu bir imparatorun burada ne işi var falan diye.

Bizimkiler benim gözümde Yonkou falan değiller artık.

Yonkou sistemi kalkacak Shichibukailik gibi,Buggynin Yonkou olmasından belli. Shanks da aradan çıkacak,Roger vs Xebec gibi Karasakal vs Luffy kalacak. Buggy balına ilk One Pieceyi bulacak ne olduğunu anlamayacak, Lütfü bulacak bu sefer o anlayacak. Karasakalı yendikten sonra Lütfü Roger gibi Korsanlar kralı olarak ölecek,Buggy de Dünyanın kralı olacak bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık