Karahanlılar ölmez sadece şekil değiştirirler
Umarım nikayla karşılaşmaz.Garling serinin en havalı karakteri maalesef
Daha güçlü olmuş mudur bilmem ama şu an Garling goroseilere psikolojik üstünlük kurdu.Önceden onu aşağı gördükleri tavırlarından belli psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.Yani Im bunlara haber bile vermemiş direk Garling ile konuşmuş bu adama ne kadar güvendiğini gösteriyor.Şu an bana kalırsa Im’in gözdesi olmuş durumda.Diğerlerinin beceremediği işi Garling halledecek olursa beşlide son sözü söyleyecek konuma bile ulaşabilir.Böyle olunca da diğerlerinden güçlü olduğunu gösterdiği sahneler olabilir hafif iç çekişme olabilir yani.Diğerlerinin hoşuna gitmiş durmuyor gibi çünkü bir anda gelip işi onlardan daha iyi yapabilecekmiş tarzı konuşması.İşte bu fazla özgüvenin altını Oda ekstra güçle doldurabilecek mi göreceğiz.Ortamda resmi bir lider olmasa bile herkes en güçlüyü takip eder bu kısım Garling’in gücünü ne kadar kabul ettirebileceğine kalıyor yani savaşçı yeteneklerine.Garling şu an goroseilerin Filo Amirali gibi havası var. Diğerleri ise amiraller.
Garling eğer ölümsüzlük kazandıysa Garp seviyesini aşma olasılığı var ama onun dışında o seviyede değildir. Ölümsüzlük sayesinde Dragon ile eşit bir dövüş sergileyebilir bakalım.
Garling serinin en havalı karakteri maalesef
Garling lider kişiliğe sahip bir karakter. 40 yıl önce bile kural ihlali yapip rakiplerine avans verecek kadar kendine güvenen, kendini üstün gören bir adam.İçimden bir ses Imu ve Gorosei’nin fişini Garling’in çekeceğini söylüyor. Bilmiyorum Garling diğer Gorosei üyelerinden pek haz etmiyor gibi. Diğer Gorosei üyeleri de Garling’e üst perdeden bakıyor, ondan çok hoşlanmıyorlar. Garling de bu durumun farkında.
Dediydi dersiniz Garling, Imu’nun kuyusunu alttan alta kazacak. Imu ve Gorosei’yi paket edecekmiş gibi bir hava seziyorum Garling’den.
Bir tek bana mı öyle geliyor yoksa?