Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sezon biriktirdiğim serinin günceline geldim sonunda, her bölümünü müthiş bir keyfle okudum çok güzeldi. Ara ara spoilerleri takip ediyordum Gear5 Luffy'nin, Luffy değil Nika-Joyboy olduğu söyleniyordu, açıkcası benim anladığım Gear5 modu %100 Luffy. Milletin onu JoyBoy olarak çağırmasının sebebi geçmişten gelen efsane sadece, Joyboy'un bunca yıl ilerisini işaret etmesinin ve tüm yatırımları o tarihe yaptırmasının sebebide muhtemelen bu meyvenin tekrar ortaya çıkması 100yıllar alması ve Imu'nun meyvesini yenebilecek tek gücünde bu olduğunu bilmesidir.

Imu'nun zayıf noktası Elder'ler bence. Nasıl bir meyve gücü var bilemiyorum Gecko Moria ve Big mom'un güçlerinin birleşimi gibi bir gücü var. Buda muht antık bilmem ne tanrısı meyvesine bağlanır. Elderlere verdiği bu güç aynı zamanda onu zayıflatan bir etken bnce. O yüzden serinin ilerleyen savaşlarında Elderlerin çok fzla etkisi olacağını çok düşünmüyorum. En fazla Amiral altı karakterleri oyalarlar o kadar.

Garling şu an goroseilerin Filo Amirali gibi havası var. Diğerleri ise amiraller.
Garling eğer ölümsüzlük kazandıysa Garp seviyesini aşma olasılığı var ama onun dışında o seviyede değildir. Ölümsüzlük sayesinde Dragon ile eşit bir dövüş sergileyebilir bakalım.
Daha güçlü olmuş mudur bilmem ama şu an Garling goroseilere psikolojik üstünlük kurdu.Önceden onu aşağı gördükleri tavırlarından belli psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.Yani Im bunlara haber bile vermemiş direk Garling ile konuşmuş bu adama ne kadar güvendiğini gösteriyor.Şu an bana kalırsa Im’in gözdesi olmuş durumda.Diğerlerinin beceremediği işi Garling halledecek olursa beşlide son sözü söyleyecek konuma bile ulaşabilir.Böyle olunca da diğerlerinden güçlü olduğunu gösterdiği sahneler olabilir hafif iç çekişme olabilir yani.Diğerlerinin hoşuna gitmiş durmuyor gibi çünkü bir anda gelip işi onlardan daha iyi yapabilecekmiş tarzı konuşması.İşte bu fazla özgüvenin altını Oda ekstra güçle doldurabilecek mi göreceğiz.Ortamda resmi bir lider olmasa bile herkes en güçlüyü takip eder bu kısım Garling’in gücünü ne kadar kabul ettirebileceğine kalıyor yani savaşçı yeteneklerine.

İçimden bir ses Imu ve Gorosei’nin fişini Garling’in çekeceğini söylüyor. Bilmiyorum Garling diğer Gorosei üyelerinden pek haz etmiyor gibi. Diğer Gorosei üyeleri de Garling’e üst perdeden bakıyor, ondan çok hoşlanmıyorlar. Garling de bu durumun farkında.

Dediydi dersiniz Garling, Imu’nun kuyusunu alttan alta kazacak. Imu ve Gorosei’yi paket edecekmiş gibi bir hava seziyorum Garling’den.

Bir tek bana mı öyle geliyor yoksa?
Garling lider kişiliğe sahip bir karakter. 40 yıl önce bile kural ihlali yapip rakiplerine avans verecek kadar kendine güvenen, kendini üstün gören bir adam.

Şimdi böyle birisi, Goruseinin üstünde dünyayı yöneten birinin olduğunu öğrenince olduğu yerde duramaz. Onu alt edip onun yerine geçmek isteyecek. Garlingin doğasinda liderlik var, emir alamaz bu adam.Bu yüzden Garling Imi bitirmeye calisabilir

Ne zamandır aklımda. Ben im in meyvesini hayat meyvesi gibi bir şey düşünüyorum. Bir kişinin hayatını, kaderinin işleyişini donduruyor. Bu şekilde kişi belirli bir andan itibaren yaşlanamıyor çünkü kader çizgisi durdurulmuş, ölmüyor veya hasar alsa bile işlemiyor çünkü kader çizgisi hasar almadığı yerde dondurulmuş vaziyette. Sürekli geri sarıyor. Daha önce im in yanında bir haberci hizmetçi görmüştük. Garlinge büyük ihtimalle onu yolladı. Sanıyorum ki sadece seçtiği beş kadim ile telepati kurabiliyor. Onlarında kader ağlarını, çizgilerini birbirine bağlamış olabilir. Luffy ile 1v1 atarsa yazarın hayalindeki tüm paralel luffy evrenlerini görebiliriz. 70 yaş luffy, 10 yaş, 5 yaş. Luffy yüksek hakisini bunlarla harcar.

Garling dünyanın daha iyi bir yer olmasını istiyormuş. Bunun içinde şu an ki yönetimden kurtulması şart. Neler planlıyorsun be adam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık