Aynı şeyi BB için söyleyebiliyor muyuz ?Yalnız şaka maka Wb o meyveyle gerçekten dünyayı yok edebilirmiş.@Alpamis senin için hiç iyi olmadı bu![]()
Aynı şeyi BB için söyleyebiliyor muyuz ?Yalnız şaka maka Wb o meyveyle gerçekten dünyayı yok edebilirmiş.@Alpamis senin için hiç iyi olmadı bu![]()
Adam Marineford’da %10 güçle neler yapmış. Bu nasıl bir güç…Ah be babalık, dünya sular altında kalmasın diye kendi gücünü kıstığını 600 bölüm sonra öğrendik.. @RedTeroR
Yıllardır bunu söylüyorum zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz kardeşim yav.Yalnız şaka maka Wb o meyveyle gerçekten dünyayı yok edebilirmiş.@Alpamis senin için hiç iyi olmadı bu![]()
İlerde evet şu an belirsiz.Teach meyvenin hakkını veriyor mu bilmiyoruz.Sengokuys göre Wb veriyordu.Aynı şeyi BB için söyleyebiliyor muyuz ?
Tam potansiyelini ortaya çıkarmış işte bende ondan bahsediyorum.Bu yüzden Sengoku dünyayı yok edebileceğini söylüyor.Yani beyazsakala yazdı bu durum.Lastik depremden iyi değil Nika meyvesi iyi çünkü tanrı meyvesi.Yıllardır bunu söylüyorum zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz kardeşim yav.
Yalnız WB tam potansiyelini ortaya çıkaramamış gibi duruyor. Ona rağmen WB'yi Yonko yapmış. En güçlü meyve net.
Abi lastik depremden iyi meyve. Zaaaa@RedTeroR bir kere yanılma be kardeş.
Ahaha WB yapınca potansiyelini ortaya çıkardı Luffy yapınca Tanrı meyvesi.İlerde evet şu an belirsiz.Teach meyvenin hakkını veriyor mu bilmiyoruz.Sengokuys göre Wb veriyordu.
Tam potansiyelini ortaya çıkarmış işte bende ondan bahsediyorum.Bu yüzden Sengoku dünyayı yok edebileceğini söylüyor.Yani beyazsakala yazdı bu durum.Lastik depremden iyi değil Nika meyvesi iyi çünkü tanrı meyvesi.
Morgans'ın yanında "Yayın yönetmeni" olarak işe başlar yakında. Tebrik ederim Dofçuları...@Sir Crocodile Koş koş... Dof seviye atlamış, gazete okumak yerine tv izliyor artık.
Aynen ReisYıllardır bunu söylüyorum zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz kardeşim yav.
Yalnız WB tam potansiyelini ortaya çıkaramamış gibi duruyor. Ona rağmen WB'yi Yonko yapmış. En güçlü meyve net.
Abi lastik depremden iyi meyve. Zaaaa@RedTeroR bir kere yanılma be kardeş.
Deniz seviyesi 1 metre yükseldi doğal olmayan depremlerden.Aynen Reis
Uzatmaları oynuyorsun o yüzden kıvranmalarını anlayışla karşılayacam xD
Oars yapıyordu ya.Bir devin luffy gibi lastik hareketleri yapması falan hiç güzel bir görüntü olacağını sanmıyorum, oda iyice batırdıya.![]()