Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satürn yine iyilesmis. Saldiri ve savunma iyi degil gibi ama yenilenince zaman uzayacak. luffy'nin pili bitene kadar yenmesi lazim yoksa dressroza volume 2 gibi kendine gelene kadar koruyacaklar mecburen.

Usopp yine mal gibi ağlamış boş boş. Sonuna kadar direndim, sempatimi kaybetmeyeyim dedim ama kardeşim seri bitti be. Millet yokolarla, amirallerle, goroseilerle kapışıyor; kaptanın zaten yonko olmuş senin tek yaptığın ağlayıp zırlamak. Milletin keskin nişancısı 7/24 icraatte.
Bomboş karaktersin.
Ben de Usopp'u her ne kadar zayıf da olsa karakter olarak özgün bulduğum için son dakikaya kadar sıktım dişimi ama, hocam biraz icraat ya. Bizi bitirdin be. Van Augur'un kilometrelerce öteden martıları vurduğunu görmüştük, Usopp da boş adam değil ama icraat yok, gelişim yok. Güç anlamında gelişim demiyorum, karakter gelişimi yok. Mesela, artık eskisinden daha iyi yalan söylüyor falan da diyemiyoruz, adam yalan söylemeyi de bıraktı resmen. Oda sıkıldı Usopp'tan ya

Zoro yu konuşmaya gerenk kalmamış
hükümet kedisi tekkai ile b.haki sini karşılıyor, zoro sonra ki sayıda yarıp geçmediği taktirde salla gitsin. Şanşi de dün yazdığım gibi pabucu sayesinde şov mov yok
zaten olmayan genleri uyandırandan ne bekliyorsak. Şuan her şey kötü kötü ya tayfa dövüşler senaryo...
Zoro'yu mu kıskanıyorsun Rhman :ehe:

Bir böcek yüzünden görevini yerine getiremeyen bir beceriksiz mi oluyor Kizaru da, amiraller de çöpmüş
Ne yapalım Sanji vegapunkın verdiği ışık emen ayakkabıyla bi ışık tekmeledi diye aynı lige mi sokalım. Arada uçurum var. İnsanların aynı lige soktuğu Kizaruyu bu adam öldürür dediği (zırva) Zoro Lucciye ecel teri döküyor Sanji napsın ki çok severim kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık