Satürnün önüne çıkması yeterli hem luffye yemek veren adamları gömmek yakışmadı sana reis ayıp ettin.Luffy reyizin önüne çıkacak cesareti bulamamış Teach tayfası.

Satürnün önüne çıkması yeterli hem luffye yemek veren adamları gömmek yakışmadı sana reis ayıp ettin.Luffy reyizin önüne çıkacak cesareti bulamamış Teach tayfası.
Emma devreye girmedi.Enma o. Hani olay Enma'daydı? @RedTeroR Birisi patladı sanırım.
Sanji, Kizaru'dan daha güçlü diye bir iddiam asla olmadı, hatta daha hiçbir icraatlerini görmemişken gaza gelip Gorousei övüp Kizaru gömen kitlenin yorumları ciddiye almayanlardanım.Bölümleri RAW okumuyorum ayrıca incelerim çıktığında da dayanıklılığıyla blokluyorsa bile aynı ligde olduğunu göstermez Sanji 1v1 kalıp Kizaru ile savaşsa kaç dakika dayanabilir şu seviyede soru işareti. Sanji Kizaru ile baş edebiliyor ise eğer o seviyede ise Egghead savaşı bu kadar uzun süremezdi
Zaaaaaa niye canım ya niye devreye girmedi hani her şeyi o yapıyorduEmma devreye girmedi.
Emma efekt gördün mü Ferit? Ben tutarlı yorum yapıyorum. O efekti gör sonra yaz. Lütfen azıcık mantıklı olalım.Zaaaaaa niye canım ya niye devreye girmedi hani her şeyi o yapıyordu![]()
Nika efekti kabul etmiyorsun ama?Ben tutarlı yorum yapıyorum.
Zaaaaaaa enma efekt niye devreye girmiyor reis, hani enma çok büyüktü her şeyi yaptırtıyordu Zoro'ya hani Zoro değil enmaydı, daha elini kesememiş Lucci'ninEmma efekt gördün mü Ferit? Ben tutarlı yorum yapıyorum. O efekti gör sonra yaz. Lütfen azıcık mantıklı olalım.
Kardeş King'te de girmemişti. Kaido'ya karşı özel bir kini vardi demek ki. Enmanin kendi kendine hareket ettiği o sıra belliydi zaten. Hatta Zoro'nun Emma'nın gücünü açıyorum dediği yer var. Şimdi neyin algısını kasıyon yine.Zaaaaaaa enma efekt niye devreye girmiyor reis, hani enma çok büyüktü her şeyi yaptırtıyordu Zoro'ya hani Zoro değil enmaydı, daha elini kesememiş Lucci'nin![]()