Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croco'nun adamı mı diyorsun ? :D
Belli olmaz, Teach hayranı da olabilir Bartholomeo-Luffy misali ama aksi de olabilir. Bunu ilk hayranlık olayı bağlantısı olarak Balık adam adasında ki olayı vardı. Antik silahı söyleyeceği kişi olarak bahsediyordu. Bu önceden bağlantılı ise kesinlikle Teach değil bu kişi, hee ezbere öyle konuştuysa Teach olabilir.

inandığı kurtarıcının varlığından şüphe ettiği için zayıf bir saldırı yapan 12 yaşındaki bonney sırasıyla;
ailesinin acı dolu geçmişini öğrendi.
satürn onu öldürmek için saldırdı.
babası onu kurtarmak için mekanı bastı ve canını feda etti.
kizaru onu öldürmek için saldırdı.
inandığı kurtarıcıyla tanıştı.
en sonunda da ağladı.

tüm bu yaşananlara şahit olan luffy'nin bonney'ye söylediği:
kardeşim o hareketi yanlış yapıyorsun, doğrusunu göstereyim.

Şu an Lucci Zoro'nun rakibi diye demiyorum; Lucci'nin seviyesi konusunda 2-3 yıl önce amirale kadar yolu var demiştim. Neden, çünkü adam serideki en iyi 10 zoandan birine ve daha önemlisi büyük bir potansiyele sahip. Ve meyvesinin avantajı da ne kadar çalışırsan o kadar güç vermesi. İki sene önce Luffy gibi bir karakteri döverek komaya sokmuş tek adam bu herif. Bu arada Luffy gibi derken o "gibi" kısmının altının Wano'dan beri nasıl dolduğunu görüyoruz.

Bu arada Law'ın meyvesinin Lucci'nin meyvesinden iyi olduğuna katılıyorum ama bire bir dövüşte Lucci'nin meyvesi Kid'in meyvesinden öyle ufak tefek farklarla falan değil afaki derecede daha iyi. Zoro'ya hangi zorlukta kaybedeceğine bağlı olarak değişir ama sağ kol seviyesi bir gücü var gibi duruyor şimdilik.
Bence meyvenin etkisinden ziyade özel tekniği daha önemli.Jabranın meyvesi de çok iyi o zaman. Kurt leopar sonuçta. Roukugan eğer haki dışı bir teknik ve hakiyle de güçleniyorsa iş başka olur. Cp0 eğer amirallere denk seviye olacaksa Lucci de maksimum amiral seviyesi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık