Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun h.haki kullanmayak all in Lucci'yi tutabilmesi iyi feat yalnız. All in yaptı mı yatırır bunu. Tek uyanışla bu seviyeye gelmek de saçmalık bu arada söylemeden edemeyeceğim. Law ve Kid'in meyvesi Lucci'nin meyvesinden çok daha iyi olmasına rağmen adamlar komutan seviyelerinden Kata/King/Marco+ oldular. Lucci ne yapmış da bu seviyeye geliyor.
Şu an Lucci Zoro'nun rakibi diye demiyorum; Lucci'nin seviyesi konusunda 2-3 yıl önce amirale kadar yolu var demiştim. Neden, çünkü adam serideki en iyi 10 zoandan birine ve daha önemlisi büyük bir potansiyele sahip. Ve meyvesinin avantajı da ne kadar çalışırsan o kadar güç vermesi. İki sene önce Luffy gibi bir karakteri döverek komaya sokmuş tek adam bu herif. Bu arada Luffy gibi derken o "gibi" kısmının altının Wano'dan beri nasıl dolduğunu görüyoruz.

Bu arada Law'ın meyvesinin Lucci'nin meyvesinden iyi olduğuna katılıyorum ama bire bir dövüşte Lucci'nin meyvesi Kid'in meyvesinden öyle ufak tefek farklarla falan değil afaki derecede daha iyi. Zoro'ya hangi zorlukta kaybedeceğine bağlı olarak değişir ama sağ kol seviyesi bir gücü var gibi duruyor şimdilik.

Zoro bilerek Lucci'yi indirmiyormuş. Çünkü uyanmış zoan olduğu için hızlıca gene kalkarmış. O yüzen onu oyalıyormuş. Öldürmesine de luffy onay vermezmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık