Ve tabi ki onu da yapmışlar.@RedTeroR
En önemlisi ter sayısı.
Zoro hırpalanmış bayağı, Jinbe elini çabuk tutmalı.Ve tabi ki onu da yapmışlar.
![]()
Bu analize göre Lucci sonlarına gelmiş diye yorumladım. :dd.d
Jinbe'nin Zoro'nun yanına varması Luffy'nin MF'de Ace doğru koşmasına benzemez umarım sjhjsh :dd.dZoro hırpalanmış bayağı, Jinbe elini çabuk tutmalı.
teachin luffye yapacağı konuşma senaryosu teach: hiç düşünmedin mi luffy, bugün satürnün önünde Kizaruyu, kızının önünde Kaidoyu harcatan echiro, yarın da beni harcar diye?Sanji ye Kizaru aldiran Zoro ya kimi aldirir ?
Sağ kol dediğin hem bir haki tipinde , hem de meyve konusunda kendisi geliştirdiyse , bir yonkodan da bunu beklemek normal değil mi ? Meyve uyanışını hep meyve hakimiyetiyle birlikte olacak bir şey diye düşündü bu zamana kadar çoğu kişi.30+ yıllık meyve kullanıcısı imparatorda çıkmamışken,Kaku'da çıkması normal gelmiyor bana.Benim anlamadığım haki ve uyanışı neden kıyaslıyorsunuz. Birinde çok iyi olması diğerinde de çok iyi olmasını gerektirmez ki. İkiside alanının en üst seviyesi sonuçta. Mükemmel piyano çalan birisi neden mükemmel gitar çalamıyor demek gibi bişey bu. Müzik teorisi bildiği için belli Bi seviye gitarda çalabilir üstüne çalışıp çok iyi gitarda çalabilir ama mükemmel gitar çalabilicek diye Bi kaide yok sonuçta