Dalga geçtim yahu eğlenmeyelim mi yaniKizaru darbe alınca tek yedi diyorsun, Satürn alınca bir şey olmadı etki etmez diyorsun. Satürn’e bir kıllığın yok alttan alta yüceltme var. Şüpheli…

Dalga geçtim yahu eğlenmeyelim mi yaniKizaru darbe alınca tek yedi diyorsun, Satürn alınca bir şey olmadı etki etmez diyorsun. Satürn’e bir kıllığın yok alttan alta yüceltme var. Şüpheli…
Lucci ezikleyenlerde sıkıntı yok, lucci ezik zaten. Asıl aydınlanmayı zoro fanları yaşadı. Gerçi at gözlüğü olan insan gerçekleri görse de inanislarina körü körüne devam ederArc başı Lucci ezikleyenlerde sağlam bir u dönüşleri gözlemliyoruz
Bu adam Luffy i eşekler cennetine gönderiyordu zamanında.
Zoro daha bandana takmamış Reis, çok haksızsın bu konuda adam eğlencesindeLucci ezikleyenlerde sıkıntı yok, lucci ezik zaten. Asıl aydınlanmayı zoro fanları yaşadı. Gerçi at gözlüğü olan insan gerçekleri görse de inanislarina körü körüne devam ederBaktılar zoronun ezikliği ortaya çıkacak, lucciyi yüceltmeye başladılar. Neyse bu forumda ota boka ban atılıyor ofansif olmayayım daha fazla
Lucci'yi kim yüceltmiş usta? Bazen başka bir alemdeki konu mu okunuyor diye düşünüyorum.Zoro daha bandana takmamış Reis, çok haksızsın bu konuda adam eğlencesinde![]()
Burada niye bandana takmıştı ki Zoro reis ?Zoro daha bandana takmamış Reis, çok haksızsın bu konuda adam eğlencesinde![]()
Büyük ihtimal tek bir saldırı blokladılar.Önce Sanji blokladı sonra Saturn uçunca Luffy ile birlikte.2v1lik olay yok.Gerek yok zaten Luffy biraz kalın geldi Kizaru'ya...
Bence jabra kullanamıyor, çünkü kaku ve luccinin fiziksel puanlarının geliştiğini görünce çok şaşırmıştı. Demek ki eskiden lucciye yakın bir gücü varmış ve kakudan çok daha güçlüymüş fiziksel olarak. Ama hala cp0 da. Belki o da güçlenerek döner. Tekkai ile hareket edebiliyordu, o da özeldi yani. Onun için bence meyvesi de özel.Jyabura'nın meyve iyi değil ya da Jyabura meyveyi iyi kullanamıyor.