Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuru kalabalık dediğin adamlar yoruyor daha Lucciden bahsetmedim bile.Sana göre hepsi kuru kalabalık.Wano arcında kuru kalabalık vardı ama neler olduğunu gördük öyle kuru kalabalık demekle olmuyor.Zaten yazar yazar olsa kuru kalabalığı Luffye kral hakisiyle bayılttırıp şov yaptırır ama onun yerine neler çizdiğini görüyoruz.Arc uzasın enerjisi bitsin yemek yesin yine savaş olsun yine uzasın derdi her arc aynı şey olmuyormuş gibi tepki veriyorsun.
Lucci’yi söyledim iş yapıyor diye. Satürn’ün bir iki bir şey göstermesi lazım artık, okuyucu rahatlasın diye ezilip duruyor. Gerçekten top tierse plot uğruna harcanan Satürn oluyor. Başkası değil.

Peki ya Gorosei ile görüşen Shanks kılığına girmiş Devon ise ?
Lafitte ilk olarak Mariejoise gizli gizli sızıp toplantıya katılmıştı . Şimdi de Devon sızıp Gorosei ile görüşmüş olmasın ? İsmini verdiği karakterde BB için risk teşkil edecek bir karakter olabilir

Shanksa nasıl dokunduğu konusunu basit bir şekilde açıklayabilir yazar .

Lucci’yi söyledim iş yapıyor diye. Satürn’ün bir iki bir şey göstermesi lazım artık, okuyucu rahatlasın diye ezilip duruyor. Gerçekten top tierse plot uğruna harcanan Satürn oluyor. Başkası değil.
Top tier olduğunu siz bekliyorsunuz.Ben bilmiyorum ne seviyede olduğunu.Bırak seviyesini daha ne olduğu bile belli değil doğru düzgün.Ama adam kimseyi kıpırdatmıyordu yerinden.Kuma gelene kadar herkes kalakaldı yerinde.

Top tier olduğunu siz bekliyorsunuz.Ben bilmiyorum ne seviyede olduğunu.Bırak seviyesini daha ne olduğu bile belli değil doğru düzgün.Ama adam kimseyi kıpırdatmıyordu yerinden.Kuma gelene kadar herkes kalakaldı yerinde.
Ben top tier beklemedim, OP kitlesi öyle bekliyor. Ben sadece meyveden ibaret olurlar sağ kol vs ligi olur dedim. Sen benden daha fazla güç beklentisi içine girdin Satürn adına, bırak şimdi siz bekliyorsunuz ayaklarını.

Peki ya Gorosei ile görüşen Shanks kılığına girmiş Devon ise ?
Lafitte ilk olarak Mariejoise gizli gizli sızıp toplantıya katılmıştı . Şimdi de Devon sızıp Gorosei ile görüşmüş olmasın ? İsmini verdiği karakterde BB için risk teşkil edecek bir karakter olabilir

Shanksa nasıl dokunduğu konusunu basit bir şekilde açıklayabilir yazar .
İyy pis fareye mi dokunmuş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık