Luffy gitsin Zoro’dan adamlık öğrensin.Zoro 2v1 yaptı o dövüşte kara lekedir.
Luffy gitsin Zoro’dan adamlık öğrensin.Zoro 2v1 yaptı o dövüşte kara lekedir.
Luffy gitsin Zoro’dan adamlık öğrensin.
Reyiz adamlık hakkında konusacaksak avatarini ve bannerini degistirmen gerekecek.Luffy gitsin Zoro’dan adamlık öğrensin.
Katılıyorum ama kapasitesi yetmez boşa uğraş olur.Luffy gitsin Zoro’dan adamlık öğrensin.
Di mi? Sanji'yi boş verin diyip güzel akıl vermişti tayfaya.Katılıyorum ama kapasitesi yetmez boşa uğraş olur.
Ben yimik yimicimDi mi? Sanji'yi boş verin diyip güzel akıl vermişti tayfaya.
Sanji tek yiyor demek.Çinli kaynağım Bekomon 2 yıllık askerlik görevinden dönmüş sonunda. Sanji vs. Kizaru varmış bölümde.
Yaklaşık 3 sayfalık bir aksiyon. Baskın taraf olmadan Buster Call yüzünden bölünüyormuş dövüş. Kizaru Sanji’ye Bonney ile ilgili bir şey demiş.Sanji tek yiyor demek.
Aradaki güç farkından dolayı bunu senin anlaman gerekiyor. Lucci ile top oynadı, Kizaru'yu tekledi geçti. Meyvesinin azizliğine uğramasını bir kenara bırak, Kizaru Luffy'ye o bir tane saldırısı dışında vurabildi mi? Lucci de dayağını yedikten hemen sonra paket edildi zaten.Kizaru da Lucci de yenilmedi darbe aldıktan hemen sonra ayağa kalkan adam yenilmiş mi oluyor? Yenilmek demek uzun süre tamamen ayağa kalkamamak demektir. Dövüş en kötü sonuçlanmadı dersin.