Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradaki ada Elbaf değil mi? Ve beklenen dövüşte Luffy'in Akaninu'dan intikam alması olur Ace için. Başka bi ada veya VS olması.. bilemedim..
 
Ya bu Nika'yı seriye dahil etme şekli ağızda o kadar ekşi bir tad bırakıyor ki...

Hani bir kötü adam vardır seri boyunca neredeyse tüm insanlık suçlarını olabilecek en iğrenç şekilde işler. Sonra yazar bir anda onun aslında çok iyi birisi olduğunu gösterir. Zorlama bir acıklı fb ve uydurma bir felsefe ile 2-3 bölümde okuyucuyu ikna etmeye çalışır. Sanki karaktere bir derinlik kattığını falan zanneder.

Nika'da öyle bir şey. Bir misyon yüklemeye çalışıyor Oda ama ne kadar zorlasa olmuyor.
Bence her şeyin abartısının iş yaptığı bazı çıldırmış internet üremesi tiplere oynuyor bununla. Yani makul gitse klasik ama ergenler arası az konuşulan olurum demiş ve abartı koyarak bu kitleye oynamış. Tutmuş gibi de duruyor ama seriyi uzun zaman detaylı okuyup tartışan aklı başında takipçiler bu işin mazlumu oldu resmen. Kadın karakterin göğüs ölçüsüne duvar tırmanan, seviyeleri abes de olsa devamlı yukarı taşımaya coşan okurların nüfus bizlerden kalabalık be kenşi 😤
 
Adam manga bölümü çıkarmıyor verdiği tüyo serinin bu arc sonrası devamında yaşanabilecekler hakkında.

Yıllardır süren Teach vs Shanks işi gerçekleşip kazanan Teach olacak gibi duruyor. Başka şaşıracak bir vs kalmadı.

Raftele'de ulaşacaklarsa bizimkiler seri bitmiş demektir kayıp yüzyılda yaşananlar ve D.'lerin akıbeti hakkında adam akıllı bir hikaye yazmışsa çok büyük sıvamadı bence ana karakterini aniden evrenin kurtarıcısı yapması dışında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık