Karabıyık tarafı alır. Wano'dan sonra novalar alır 

Meyve iptaline takılırsak direk kafadan yatıyorlar zaten mal gibi bekleyeceklerini düşünmeyelim. Luffy şuan meyvesizde sağlam iş yapar heleki gear fourth ile görülmesi zor hıza ulaşıyorNovalara bastım ama mantıken Teachler alır gibi geliyor. Başka younko olsa yine Novalar alırda Teach in meyve iptali çok süper yetenek. Novaların çoğuda meyve sahibi. Teach çekse Beyazsakal'ın Saka ya yaptığı gibi iki deprem yumruğu çaksa orada Luffy'de dahil felç olmıcak adam yok. Luffy bence şuanki haliyle BB yi oyalayamaz bile. Gördikki Luffy'nin tüm gücü meyve odaklı G2 G3 G4 bunlar BB ye dokunmaz çünki adam elleyince meyve iptal. Oyalasa oyalasa Law oyalar orada, diyerleride bi zahmet BB nin tayfayı harcasa kısa zamanda Law'a yardıma gitse alırlar gibi.
Luffy gelecekte KK olucak o yüzden şimdi Kaidou'yu alır demek gibi bir şey bu.Ya bir gün Van Auger, Usopp tarafından delik teşik edilecek. O yüzden Novalar bence alır.
Katılmamak elde değil. Magellan dengi denen bir kılıçustası, bu adam en kötü Mihawk gücündedir, bence. Belki uzaktan kesme atma konusunda Mihawk daha iyi olabilir ama, bence hız, kuvvet ve dövüş becerisi olarak Mihawk ile denk gidecek kılıçustaları vardır, ve Shiryu bunlardan biridir, Magellan bile gücünü kabul etmiş ki Shichibukai Teach'i indirmesi için onu hücreden çıkartıyor ve o Shichibukai'yı sana bırakıyorum diyor.shiliewi ben mihawktan bile güclü bekliyorum. .