Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babası korsanlarla oğlu hükümetle uğraşıyor.2 kanattan da kötülükle mücadele daha ne yapsın bu monkey ailesi ? Bak Nika gibi fanı olduğun karakter bile çıktı içlerinden 🤭
Luffy çok gevşek bir karakter sevilecek bir tarafı yok aşırı da kayrılıyor o yüzden başarılarına da yükselemiyorum ama Dragon'u her zaman önemsemişimdir. Dragon'un sıkıntısı da çok uzun bir zaman geçmesine rağmen bir iş yapmamış olması. Bana o yırtıcı havayı da vermedi gandi gibi bir şey çıkabilir.

Şebeği bekliyoruz.

Garp'a eksi yazan şeyler var ama abartmaya gerek yok bence. En azından Sword ekibini kurarak genç denizcileri düzgün yetiştirmek istemiş. Herkeste Dragon gibi isyan bayrağını çekecek yürek olamaz.

Bağlı olduğu oluşumda ki Kutsallar sivilleri katlediyor... denizciler Oharalı bilim insanlarını yok ediyor... Denizcilere bağlı Schiler... bu unvanın arkasına sığınarak ülkeleri ele geçirip insanları eziyor... oğlu bir sorun olduğunu görüp devrimci oluyor. Torunu korsan oluyor. Torunu gibi görduğü kendine emanet edilen çocuk Mf de idam ediliyor.

Tüm bu olanlardan sonra Garp:

Luffy çok gevşek bir karakter sevilecek bir tarafı yok aşırı da kayrılıyor o yüzden başarılarına da yükselemiyorum ama Dragon'u her zaman önemsemişimdir. Dragon'un sıkıntısı da çok uzun bir zaman geçmesine rağmen bir iş yapmamış olması. Bana o yırtıcı havayı da vermedi gandi gibi bir şey çıkabilir.

Şebeği bekliyoruz.
Hepimiz bekledik de işin kötü yanı onu ve fikirlerini bastıracak 1 nika 2 sabo çıkardı. Sabo bıçkın her yerde, nika desek doğrudan tanrısal ''şenlendirici-umut getiren-adalet dağıtan-özgürlük sağlayan''. Şuan dragon ölse devrim farklı şekilde de olsa devam edecek adamın resmen önemi kalmadı...

Şebeği bekliyoruz.
Gurarara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık