Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün sonunda, başınada yada ortasında bunları korumak için geçerli tek bir sebep yok, denizciysen denizciliği bırakırsın, korsansan korsanlığı bırakırsın yine korumazsın bunları.

Herifler çoluk çocuklu ailelerin sırtına hedef sembolu çizmiş avlıyorlar bunun koruması mı olur. Garp denen soytarıya zaten kıldım iyice kıl oldum. WB ve Roger da artık ... olup gitsinler.

Şebek eğer orada benim yoluma çıkma derken kutsal öldürmeye gidiyorsa büyük çardır. Gerisi hikaye.

Senin de dediğin gibi bunları kesecek adam bekliyorum sadece op içinde.
Katılıyorum sana tamamen. Bunların altında denizci olmakta falan boş iş. Yok kendi istediğini yapıyor falan hikaye bunlar. Bu yüzden dragonu seviyorum ama o da hala poz kesiyor. Oda artık kutsalların katledildiğini çizmeli
 
Denizciler ile hükümetin daha keskin çizgilerle ayrılması lazım. Sword bu açıdan güzel bir hamleydi. Seri sonunda ideal denizci düzeni oluşacaktır.
 
Olmazdı çünkü Garling tek atardı muhtemelen.Garling Garp’tan güçlü çıkacak.Xebec ve Garling bence güç seviyeleri olarak çok şaşırtacaklar.Gorosei de öyle.Artık o bölümlerdeyiz Nika’ya dişli rakip hatta üstünlük koyacak rakip şart.
Garp'tan güçlü çıkacak iddialı ama bence de baya güçlü çıkacak Figarland.Tanrı vadisinde ilk 5 te vardır(Xebec-Roger-WB-Garp-Figarland)Gorosei de baya güçlü bence de yonkou seviyesi var gibi en kötü...
 
Xebec'i indirecem diye kutsalları korumuş Garp.Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal...
Bölümün en önemli yerini offpanel çizmiş.

Sadece grupları göstermiş.

Eskiden karakterlerin hikayelerini merak ettiğim için takip ederdim ama Oda'nın hakkını vereyim seride tutunacağım bir şey oldu, bu kutsalları kim kesecek diye takip ederim artık.
 
Bu başından beri imkansızdı. Böyle düşünmek için ağır fanlık gerekiyordu. Ray falan da bostan korkuluğu mu olcaktı hskshjshs
Ben de imkan vermiyordum açıkçası karşı tarafta WB gibi bir adam var bir kere tek başına dengeleri değiştirebilecek bir güç. Roger ve Garp'ın o dörtlüyü tutabilmesi mümkün gözükmüyor.
 
Bu kadar derin işlenen flashback e göre ya kuma ya da bonney bizim tayfaya katılacak başka türlü izahı yok. Bari yanık yüzlü adama bağlasa yoksa çok gereksiz uzatmış olacak. Banane arkadaş Rocks korsanlarından ölüp gitmişler. Çok işlemek istiyorsan two piece spinoff’unda işle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık