Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devletten torpilli havuc kafadan bir cacik olmaz :D Sengoku hayira bayirdir dese Akainu amiralim havuc kafaya da delik acacakta orada 5 dakika icinde. En son Akainu’yla 1v1 gitmeye calisan Yonko yuzunun yarisi olmadan Ace’in kardesini kurtarin diye agliyordu :D
O yonko yaşlandı, yaralıydı da önceden, Garp bile yaşlılığı dile getirdi. Reyleigh de yaşlılıktan dolayı şikayetçi idi. Doğru analiz etmelisin.
 
Blackbeard, Shanks ve Kuma gibi isimleri arcın arasına sıkıştırmanın anlamı ne ki? Normalde Oda bunu post egghead'de yapardı.
Gelsinler bakalım:a:, tüm savaş lordları(kendi canlarının derdinde), Akainu (kutsal ejderleri yalamakla meşgul), Dragon(erzak peşinde), Law, Kid(can derdinde), Shanks(One piece peşinde, yani yanık izlinin), Kuma (hurdacıda muhtemelen),Karasakal(Puding'ten ponogilif deşifre ettirmeye çalışıyor muhtemelen).Başka kim kaldı?
 
Kizaru küsküyü yemiş sonunda tek yumrukta bu kötü diye sayıklamaya başlamış belli bir süre savaş dışı kalabilir Satürn gözüktüğüne göre. Amiral sınıfı kölelerin artık seride sayfa kaplamaması gerekiyor karakterlerin hiç bir ağırlığı yok eğitimli köpekler emir gelince sorgusuz biat edecek şekilde eğitmişler.

Bonney gidici gibi duruyor.

Luffy'nin meyvesinin gücünü tam olarak kullanamadığını düşünmeye başladım Satürn'den Nika meyvesi hakkında bir şeyler duyacağız gibi duruyor. Bu gücünün tükenip dönüşümünün sona ermesi Luffy'nin öyle olacağını düşünmesinden geliyor gibi geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık