Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bu şeytan meyvelerine şeytan demelerine sebep de bunlar mı acaba bunlar kendilerini iyiliğin sembolü falan diye tanıtıp kötü taraftalar fakat şeytan meyvesi de iyi bir şeyler amacıyla üretilen meyveler olup bunu da D'yi kötülemeleri gibi meyveyi de şeytan meyvesi olarak tanıtmış olabilirler.
 
bayadır okumuyorum. luffy hala deniztaşından etkileniyor mu? hiç deniztaşı ile luffy'i etkisizleştirmeye çalışan birisi çıktı mı wano'dan beri. normalde deniztaşı ile dokunsan meyve iptal olacak, sonra keser misin, biçer misin ne yaparsan yap. lastik gibi esneyemeyen luffy'i usopp bile indirir. hadi sıradan marine bilmiyor yada erişemiyor diyelim, koskoca amiral gelmiş, gorosei gelmiş, götünden lazer atan kuma yapacağına deniztaşı süslemeli ağ fırlatan silah yapsana, deniztaşından kurşun, ok, zıpkın vb. fırlatan silah yapsana, meyve kullanıcısına uzaktan deniztaşı ile müdahele et, çok mu zor bunu yapmak :)
Deniz taşı meyveyi etkiliyo ama fiziksel gücü pek etkilemiyo gibi(deniz taşının yoğunluğu önemli) . Luffy ve kid deniz taşı kelepçesi olmasına rağmen tonlarca taş taşıyordu. Ama deniz ile aynı enerjiye sahip baloncuk silahları var meyve kullananları içine hapsedebilirsin.
 
torunlarına dövüşmen kuzum nasihatini veren bir nine edasıyla takip ediyorum vs'leri. önemli hiçbir karakterin ölmeyeceğinden eminim, dövüşüyorlar yalandan. kuma ve bonney dramasına da ekmek banmak niyetinde değilim.

satürn ve dev robotun varlığı dışında ilgimi çeken pek bir şey yok açıkçası bu arc'ta. he bir de luffy'nin meyvesini uyandırdığındaki formunu sevmedim ama bir yandan korksam da hibrit formunu da merak ediyorum luffy'nin. çizer mi acaba?
 
Ushi Oni=ox demon=Öküz Şeytan

___Most Ushi oni resemble an ox from the head up and a demonic horror below. Many variations are known to exist; the body of an ox with a head like an oni’s; the head of an ox on a body like a spider’s or a cat’s; or even an ox’s head on the body of a kimono-clad human (a Japanese version of the minotaur). ___

Çoğu Ushi Oni, tepeden bakıldığında bir öküzü, aşağıdan ise tiksindirici bir şeytanı andırır. Birçok varyasyonunun olduğu bilinmektedir.
Oni'ninkine benzer kafalı bir öküzün gövdesi,
Örümcek veya kedi vücudunda öküz başlı,
hatta kimono giymiş bir insanın vücudunda bir öküz kafası (minatorun Japonca versiyonu).

___They are exceedingly cruel and savage.They breath toxic poison, and eat humans. The cruelest ushi oni ravage the same towns over and over, inflicting terrible curses or bringing diseases.___

Son derece zalim ve vahşidirler. Toksit zehir püskürtüp insaları yerler. En zalim Oniler bazı kasabalara tekrar tekrar saldırıp, korkunç lanetler yağdırıp hastalıklara neden olurlar.

Adamın kafasına aşındırıcı artık ne derseniz bir zehir püskürütyor sanırım, pek belli olmuyor ama.

 
Son düzenleme:
Dragon ve karasakal tayfası gelince bu arc uçar. Çok farklı yerlere gider. Luffy'nin filosununda gelmesini bekliyorum.
 
İşler dünya hükumetiyle savaşa doğru gidiyo gibi geliyo bana artık. Karasakal ve Garp bile Luffy ile birlik olup hükumete karşı topyekün neredeyse bütün korsanlar savaşırsa şaşırmam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık