Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal tayfası böyle efsanevi bir meyveyi kaçırmak istemeyecektir bence. Satürne dalabilirler. Ama bence luffyleri kurtaran robot olacak. O değil de Satürn ürkütücü birisi. Adam herkesi çiğ çiğ yer gibi duruyor. Şeytan çağırma büyüsü gibi geldi.
 
Savunma haki olarak büyük artı aldı. Saldırı olarak sadece meyve gösterdi. Oda dövüş çizmediğini vurguluyor nedense. Kizaru engelliyor sadece. Luffy de tutmaya çalışıyor. Kizaru'nun yeni atak yetenekleri bu arc gözükmeyebilir belki.
Kizaru'nun rakibi Luffy olmayacak çünkü buradan yediği son darbe ikisi arasındaki dövüşü bitirmiş olabilir. İkisi de bir süre yerde yatarken Sanji vs Satürn göreceğizdir sonrasında olaya Luffy dahil olursa muhtamelen Kizaru yine boş durmayacaktır. Burada temeli atılacaktır Sanji vs Kizaru karşılaşmasının. İkisi de seri sonunda yaşanacak büyük dövüşte kapışırlar. Kizaru işte o zaman yeni saldırılarını Sanji karşısında gösterecektir.

Kizaru'nun gücü sayesinde Sanji'nin seri sonunda geleceği seviyeyi görmüş olduk.
 
Net görülüyor Luffy yine kendi meyvesinin nerfinden dolayı bayılmış iyice içine sıçtı Luffynin dövüşlerinin dahada iflah olmaz. Bok gibi çiziyor.
 
Asıl Luffy şovunu yapmadı. Uzun uzadıya bir mücadele de olmayacak zaten. Belki o son yumruğu Kizaru'yu ayağa kalkamayacak hale getirmiştir.

Burada aksiyona Sanji girecek. Muhtemelen önce Satürn ile kapışacak daha sonra Luffy vs Satürn yaşanırken Sanji muhtemelen Kizaru ile kapışacak.
Sanji vs Kizaru ne olur usta?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık