Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yonko yaşlandı, yaralıydı da önceden, Garp bile yaşlılığı dile getirdi. Reyleigh de yaşlılıktan dolayı şikayetçi idi. Doğru analiz etmelisin.
Yaşlılığından dolayı aynen o kadar ezildi Akainu karşısında.Akainu gibi birisine dayanması bile takdire şayan.Amirallerin zaten yonkou seviyesine yakın olduğunu yıllardır söylediğimiz birşey.Seride yaşlılık çok önemli bir faktör.Bu saturn ün şimdiki gücünü gördükten sonra birde shanks yaşındaki halini düşünün.
 
Son savaşta tayfanın yanında çok fazla kişi olacağı için savaşın rahat kazanılacağını düşünüyordum ama işin içine önce Seraphim'ler, sonra Kutsal Şövalyeler daha sonra da Gorosei girdi. En büyük güçleri amiraller diye beklerken amiral üstü adamlar ortaya çıkmaya başladı. Seri nereye doğru gidiyor hele bir bekleyip görelim.
 
Neden sürekli başka birinin gelmesini istiyorsunuz anlamadım, şu andaki kaos yeterli değil mi? :mincika:
Kaos olsun diye değil zaten tayfanın oradan sağ salim çıkması için birilerinin bekleniyor olduğunu düşünüyorum.

Karşı tarafta; 30 bin asker, 9 koramiral, Kaku, Lucci, Kizaru, Jay Garcia Satürn, Seraphim'ler, Pacifista'lar derken bayağı bir düşmanın arasına girmiş vaziyetteler.

Bizim tarafta; Hasır Şapka Korsanları, Bonney, Stussy, Sentomaru ve Vegapunk'lar var.

Sence savaşa birileri gelmese ve Luffy ve tayfası kayıp bile vermeden buradan sıvışsa mantıklı olur mu bu? Bunu daha önce Wano'da yaşadık. Kaido ve ekibi 30 bin kişilik bir orduydu ama Luffy ve yanındaki cılız adamlarla savaşı kazandı. Fakat kimse bu konudan hiçbir zaman memnun olmadı. Bir beklenti olarak kaldıysa da herkes savaşa birilerini bekliyordu. En azından Kaido ve tayfasının mağlubiyeti daha beklenen bir şey olurdu.
 
Nika'nın şarj olması bir dum ta ta ya bakıyor, millet işi bitti diyor :artiz:
Dum ta ta ile 800 yıldır amele gibi yatan antik robot bile uyandı
Dum ta ta ile Zunesha bile gaza geldi
Bizim dansözler bile bu kadar kıvırmıyor
Beyler bayanlar
Bütün iş bir dum ta ta ya bakıyor:artiz:
 
Luffy ile vs devam edecekse çok başka şeyler yapacaktır, burada inmeyecekse o zaman sonraya saklıyordur. Kizaru daha şovunu yapmadı.
Asıl Luffy şovunu yapmadı. Uzun uzadıya bir mücadele de olmayacak zaten. Belki o son yumruğu Kizaru'yu ayağa kalkamayacak hale getirmiştir.

Burada aksiyona Sanji girecek. Muhtemelen önce Satürn ile kapışacak daha sonra Luffy vs Satürn yaşanırken Sanji muhtemelen Kizaru ile kapışacak.
 
Luffy ile vs devam edecekse çok başka şeyler yapacaktır, burada inmeyecekse o zaman sonraya saklıyordur. Kizaru daha şovunu yapmadı.
Savunma haki olarak büyük artı aldı. Saldırı olarak sadece meyve gösterdi. Oda dövüş çizmediğini vurguluyor nedense. Kizaru engelliyor sadece. Luffy de tutmaya çalışıyor. Kizaru'nun yeni atak yetenekleri bu arc gözükmeyebilir belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık