Hepsini geçtim. Luffy g5 açtı. Tamamen iyileşti. Kaido gene yendi onu. Sonra ikinci kez g5 açtı
Hayır sanki Kaido G5'i yenememiş gibi anlatıyorlar 

Zaman kaybi bence daha mantikli birsey ciktigini gormedimRedon'un süper ince spoilerlarından bölümün içeriğini uyduruyoruz. Neden öyle dedin ki?
Keşke olsa yeni power up doku yenileme eklenir ne güzel kıliç yarası da islemez artık aminnnnnResimler gelmeye başlamış.
![]()
Yarım saatte bir cümle kurabilen adam için atılan başlıkZoro ve Sanji güç dengeleri bu bölümle beraber netleşiyor. Adamım Kizaru'ya teşekkürler.
Bölüm 1089: Işık Hızında Düşünen
Mihawk'tanKizaru gelse de Sanji’ye bir dayak çekse be. Sanji her arc dayak yemeden olmuyor.
PH’da Vergo
Dressrosa’da Dof
WCI’da Niji, Daifuku, Oven
Wano’da King
Bunlardan dayak yemişti.
Herkes anlasın diye bu sefer Türkçe yazdım. İngilizce hocamla yazsam inanırdın dimi... Bold ve italik olması yetmedi galiba.Yarım saatte bir cümle kurabilen adam için atılan başlık
Beni etiketlediğin halini gördüm ve ingilizce hocan adına tekrar üzüldüm. Sen o kadar emek ver dil öğret adam Kizaru feedlesin Allah bilir gönülden yonkocu kardeşimizdir belki de hocanHerkes anlasın diye bu sefer Türkçe yazdım. İngilizce hocamla yazsam inanırdın dimi... Bold ve italik olması yetmedi galiba.![]()
Şu yorumları okuduktan sonra yazmasam da gözüm arkada kalmaz artık.Keşke Kaido’dada 4 kez yenilsen bile hiç hasar almamışsın gibi kalkabildiğin bir plot armor olsaydı.