Boynuzunu kırıp gözlerinin ferini söndüren Luffy'nin atağı idi. Magma Ejderine dönen adam magmadan öldü.Kaido luffynin yumruğu ile ölmedi. Magmaya düşerek öldü. Magma olmasa gene ayağa kalkardı sen de biliyorsun ben de. Luffynin ölmesi ise gerçek.

Boynuzunu kırıp gözlerinin ferini söndüren Luffy'nin atağı idi. Magma Ejderine dönen adam magmadan öldü.Kaido luffynin yumruğu ile ölmedi. Magmaya düşerek öldü. Magma olmasa gene ayağa kalkardı sen de biliyorsun ben de. Luffynin ölmesi ise gerçek.

Ben o gifi Garling gören Shanks tepkisi diye yorumlamıştım ama senin söylediğin de mantıklıymış.KızılSaç var Burama kadar geliyor diyor
Anlaşılan Luffy henüz Shanks seviyesine gelememiş

Beklentimin altında kalmadı sadece Kral haki açmasını isterdim. Düzgün işlemedi gücünde bir sıkıntı yok yoksa..Aaaa sen beni kaptan olarak mı gördün
Sana şöyle söyleyeyim o zaman. Kid bir şeyler yapsın. Yaptığı şeyi de konuşur arkasında dururum. Son zamanlarda Teach'i korkak gösteriyorlar mesela. Her korkak diyeni gördüğümde karşısına dikiliyorum. Kid yapsın bir şey aksi diyenin de karşısına dikilirim.
Beklenti olarak malum siz sevenlerini de karşılayamadı, kabul ediyorsunuz. O yüzden elimden pek bir şey gelmez.![]()
Sana kim diyor bunları ?akainu ve mihawk>amiral>yonkou>dragon. serideki güç dengesi böyle
Borsalino'ya uşaklık yakışmış diye yorumladım.Borsalino reis fırsat buldu mu da adaya çıksın .
Saturn pisliği çayın tadını beğenmiş bu kaçıncı demlik bilmiyoruz .
Eiichiro GodaSana kim diyor bunları ?