Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bilmiyor ama ciddi şüpheleri var ve bunu teyit ediyor o mektupla. Im o mektubu da ilk kez duydu muhtemelen.

D öyle herkesin herkese verebileceği bir unvan değil. Bir aileye, belli başlı unsurların da onayı ile verilmiştir Nefertari'lere. Zaten D adını taşıyanlar arasında bir devin olması ve şu ana kadar 7 farklı aile isminde görmemiz, bu harfin bir çeşit unvan veya belirteç olduğunu açıkça gösteriyor. Unvanlar da verilir ve alınır. Nefertari ailesi de 20li'ye ihanet edip taraf değiştince ve kıymetlerini de kanıtlayınca D unvanı verildi ama Lili bunu ailesine aktaramadı. Sadece son gönderdiği mektupta adını D ile yazarak bunu işaret etmiş oldu. Cobra da Im ile yapılan muhabbetten sonra o D'nin neden Lili'nin mektubunda olduğunu tam olarak kavradı ve bu yüzden artık gideceğimiz yolu biliyorum dedi. Yani bir nevi o da D iradesini miras aldığını öğrenmiş oldu ve bunu aktarmaya karar verdi Vivi'nin bilgilendirilmesini isteyerek.
Bence de Im orada zarf attı Cobra'ya, o da yedi. Beş Kadim ve Cobra arasındaki konuşmayı uzaktan dinlerken mektup lafı geçince odaya geliyor. Demek ki onca zamandır bu poneglif mevzusuna bir anlam verememiş. Hata mı, yoksa ihanet mi olduğundan asla emin olamamış. Bu bağlamda Lili'nin kaybolmasının ardında farklı bir şey varmış gibi görünüyor.
 


WorstgenHQ diye bir twitter hesabında şöyle bir teori paylaşılmış.
Özet olarak çevirirsem: Teoriye göre ODA IM'i tasarlarken "Where the Wild Things are" adlı hikayeden yararlanıyor. Bu hikayeye göre Max adında küçük bir çocuk 5 vahşi hayvanın kralı olmak istiyor.
Neyse annesi bunu cezalandırıp odaya hapsediyormuş ve bu odada bunların kralı olduğunu, maceraya atıldığını vs. "hayal" ediyormuş. Ayrıca şöyle bir kısım varmış;

"Staring into all their yellow eyes without blinking once, and they all were frighten and call him the most wild thing of all, and make him King of all."
Yani gözlerine bakıyormuş ve onu en korkutucu olarak çağırıyolarmış, yani "Herşeyin Kralı". (Imu ve Gözleri)

En önemli kısım ise Max bunları sadece hayal ediyormuş. Öfkesinden doğan bir hayalmiş bu.
Buna benzer bir güç ise Joyboy'un yani Nika gücüymüş.

İkisi de gerçekliği etkileyecek şeyleri sadece hayal ederek/hayal gücüyle sınırlıyor.
JoyBoy = Neşe
Imu = Öfke

Bu durumda Gorosei'nin gücü IMU'nun hayali/bahşetmesi ile gelmiş güçler olabilirmiş. Yani gerçekliği etkilemiş olabilirmiş.

Detaylı okumak isterseniz:
açıklamasınlar Oda nın bir lafı var ne kadar finali bilmeye yaklaşırsanız o kadar değişirim diye
 
Ben Luffy ve Karasakal dövüşünün kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Bu her karşılaşmalarında gözümüze sokuldu. Tamam Shanks da BB ile kafayı yemiş durumda ama Jaya, Impeldown ve Dressrosa gördüğümüz şey ikisinin arasında çatışma olmasının kaçınılmazlığı. Üstelik BB Sanji'nin manitasını kaçırdı, Lütfünün dostu Coby'i aldı ve tayfası yüksek ihtimalle dedesini öldürecek. Bununla da kalmıyor, Law'ın tayfasını dağıttı. Bunların haberleri yakında yankılanır. Bir sonraki büyük karşılaşmada BB, Shanks ve Lütfü üçlüsü arasında olur.

Bence mantıklı olan da bu zaten. Ha tayfasına katılmıştır katılmamıştır ayrı bir konu o. Ama zaten işaret edilen zaman dilimi Kayıp Yüzyıl ile uyumluydu. Bu arada Lili'nin Joy Boy olma ihtimalini söylemiştim ama vazgeçtim, "Hasır Şapka" göndermeleri hiç boşa değil, Joy Boy kesinlikle hasır şapka takıyor.
 
shanks in low-med diff de alacağı karasakalmı shanks i yeniyor.abartıp hadi med-high zorlukta yener diyelim.karasakal ın en büyük antisi shanks.
Doğru meyve yok. Sırf haki ve sağlam ama beklentim yine bu yönde. Ancak garp durumuna göre şekil alabilir. Orası nasıl ilerleyecek bilmiyoruz. Fakat bir şekilde shanks vs. BB olucağını ve kazananın BB. olacağını düşünüyorum. Haki olarak BB. ne durumda bilmiyoruz lakin gura gura çok güçlü bir meyve. Heleki BB. haki konusunda beklentileri aşarsa çok daha güçlü olma ihtimali var. Elbaf sonrası sağlam başka bir arc olmayabilir. Raftel'i saymaz isek belki 2-3 arc kaldı vegapunk arc dahil. Olaylar hızlandı nasıl olacağı da meçhul ancak raftele kadar tüm vs'lerin bitebileceğini düşünüyorum. belki luffy'ler elbaf'ta iken shanks vs. BB görürüz.
 
İlk Joy Boy, Eichiro odanın kendisiydi. Hikayeyi yazdı. Aynı zamanda serinin tanrısı olan oda, Lily'e hikayeyi anlattı ve ona bir görev verdi. Taşları dağıt dedi. Böylece her şeyi başlattı :p
 
Bence bunun dragon ile alakası yok.Asıl olay Shanks. Shanks Roger'dan duyduklarından sonra gomu gomu meyvesini çaldı ve Luffy joyboy olana kadar one piece'i bulmak istemedi.

Shanks hükümeti gerçektende yıkmak istiyor hatta ve hatta Im’in tahtına bile göz dikmiş olabilir.

Bence Shanks meyveyi “D” olmadığı için kendi yemek istemedi.Diğer bir ifadeyle Shanks, meyveyi yiyecek bir “D” arıyordu.

Ve Shanks “D” ler içinde en uygun adayın Luffy olduğunu düşünüyordu.Çünkü Luffy hem denizcilerin kahramanı Garp’ın torunu hem de devrimcilerin lideri Dragon’un oğluydu.Yani Luffy her anlamda Shanks için en uygun aday statüsündeydi.

Shanks Gomu Gomu no mi’nin bulunduğu sandığı ise bilerek kilitli tutmadı.Yani Shanks sandığı Luffy’nin meyveyi yiyebilmesi için açık tuttu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık