TamamArgo kelimeler.
TamamArgo kelimeler.
Bölümde küfür etme isteği oluşturan bir şey varsa sadece "küfür, küfür, küfür çocuğu, küfür" gibi şeyler yazınca banlanıyoz mu? Yani küfür kelimesi yerine bip, küfür falan yazsak olur muArgo kelimeler.
Deprem meyvesinin hakiye gerek olmadan logia kullanıcılarına zarar verebildiğine dair bir düşüncesi vardı GLY kanalının. Şu videoda bahsediyor.Ben MF WB ile Sakayı karşılaştırmıyorum. Sen hep WB son hakiyi Shanks'a harcadı diyorsun. Bende soruyorum WB, Saka'ya son vuruşu hakisiz nasıl yaptı?
Çok tehlikeli çok.Aokiji’nin anlattıkları doğruysa Sakazuki’nin manyak bir yanı da var. Dövüş fikri onu heyecanlandırmış. Reis tam arıza. @Whitebear D
@Whitebear D ’i patlatmak için shorts çekmiş adam.Deprem meyvesinin hakiye gerek olmadan logia kullanıcılarına zarar verebildiğine dair bir düşüncesi vardı GLY kanalının. Şu videoda bahsediyor.
Bölümde küfür etme isteği oluşturan bir şey varsa sadece "küfür, küfür, küfür çocuğu, küfür" gibi şeyler yazınca banlanıyoz mu? Yani küfür kelimesi yerine bip, küfür falan yazsak olur mu![]()
Pasif agresif kişilik bozukluğu varÇok tehlikeli çok.