Akainu'ya arkadan saldırı, ölümcül bir yara aldı. Akainu'nun ise işini bitiremedi.@Montana son hakiyi Shanks'a harcayan WB, Saka'ya son vuruşu nasıl yaptı?
Akainu'ya arkadan saldırı, ölümcül bir yara aldı. Akainu'nun ise işini bitiremedi.@Montana son hakiyi Shanks'a harcayan WB, Saka'ya son vuruşu nasıl yaptı?
Teach zaten şerefsiz bir karakter normaldirYonko Teach bile Amiral olmak istiyor.![]()
Arkadan vurduğunu geç. Ben tüm adayı devirdiğinden bahsediyorum. Onu nasıl vurdu?Akainu'ya arkadan saldırı, ölümcül bir yara aldı. Akainu'nun ise işini bitiremedi.
Teach zaten şerefsiz bir karakter normaldir
Neyi abartmışım?Karakterlere sallarken biraz abartmaya başladın bence.
MF WB yürüyen ölüydü. Düz denizciler gelip adama bıçağı takıyordu. Akainu ile tarafsız sahada dövüşse kondisyonu yetmez yenilir. MF WB > Akinu diyenler romantiklik ediyor gözümde.Arkadan vurduğunu geç. Ben tüm adayı devirdiğinden bahsediyorum. Onu nasıl vurdu?
Neyi abartmışım?
Ben MF WB ile Sakayı karşılaştırmıyorum. Sen hep WB son hakiyi Shanks'a harcadı diyorsun. Bende soruyorum WB, Saka'ya son vuruşu hakisiz nasıl yaptı?MF WB yürüyen ölüydü. Düz denizciler gelip adama bıçağı takıyordu. Akainu ile tarafsız sahada dövüşse kondisyonu yetmez yenilir. MF WB > Akinu diyenler romantiklik ediyor gözümde.
Onu WB D’ye dalaşmak için söylüyorum, ciddi bir şey değil.Ben MF WB ile Sakayı karşılaştırmıyorum. Sen hep WB son hakiyi Shanks'a harcadı diyorsun. Bende soruyorum WB, Saka'ya son vuruşu hakisiz nasıl yaptı?