Sekiz dağı sırf Chinjao'nun kafasını ezebilmek için parçalamış. Buradan da onu yenmek için antrenman yaptığı sonucu çıkıyor.
542 milyon milyon öyle aman aman bir ödül değil. Şu anda bizim Usopp bile o ödüle yakın bir seviyede.
Sıradan denizciler WB'ye bunu yapabiliyor.
Garp'ın meyvesi de yoktur. Yumruklarıyla dövüşe dövüşe savaşıyor. Özel bir meyvesi yoktur, kılıç ya da silahta kullanmıyor. Gayet olası bir durum.
Rocks Korsanları zaten zenginlik için bir araya gelmişler yani aralarında herhangi bir bağ yoktur. Xebec'in yenildiğini görünce savaşmamış bile olabilirler. WB'nin dövüştüğünü hiç sanmıyorum. Olsaydı Roger ve Garp'ın oradan çıkma ihtimali yoktu. WB ile Roger arasında neredeyse fark yoktu. Sengoku "Roger'in en güçlü düşmanı Xebec'ti" diyor. Emin ol WB savaşmamıştır bile. Kaido ve Big Mom'un durumu net değil ama Kaido'nun ortalardan kaybolduğunu ve onu aradığı bir sahne gördük ama Big Mom'da herhangi bir kavga belirtisi yoktu. Xebec, tayfasına WB, Big Mom, Kaido, Shiki'ye almadan önce Ochoku tayfasının bir üyesi olabilir. Kavga ettiyse de onunla ve Kaptan John ile kapışmış olabilir ama diğerlerinin savaştığını pek düşünmüyorum. Shiki eğer Garp'la dövüşmüş olsa Marinford'u basmaya çalışmazdı çünkü gücünü bildiği için savaşı göze almazdı.
Luffy'den dolayı dedesinin de canavar gibi güçlü olduğunu tahmin ediyorum ama Roger ile aynı kefede olduğunu halen düşünmüyorum. Hatta WB ile de aynı kefede olduğunu düşünmüyorum.
Bu ikisinin kalibresinde değilse Xebec'in seviyesinde hiç değildir. Bu durumda Xebec'i yenmesi mümkün olmaz.