Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru,tam Luffy’e saldırmak için ona doğru koşarken üstünde bir gölge görür.Ve başını yukarıya kaldırır.

Birde ne görsün,Akainu abisi,Luffy’i eritmeye gidiyor.

Sonra Lütfü ile Akainu’nun birbirlerine karşı pis sırıtışlarını görürüz.

Benimki hayal işte…
Nika şimdi erimez de kolay kolay Margarin yapar bu kendini :D

Benimkisi tahmin canım. Olmaya da bilir. Xebec ve üç tayfa üyesi gerçekten dehşet güçlüler. 4v2 durumunda her türlü yenmeleri gerekiyordu. Bu dövüşte pek çok spekülasyon olduğu söyleniyor. Wb gibi bir adamın da Xebec, Kaidou ve Bm’ın karakterine zıt olduğu malum. Daha çok Roger ve Garp’a yakın bu adam. Aralarında bir husumet varsa, olası bir durumda bunları satıp Roger ve Garp’a katıldığı, böylece durumu eşitleyip 3v3 yaptıkları sonucu bence daha makul bir düşüncedir. Zaten mangada kaç defa bu dövüşe dair spekülasyonlar olduğu söylendi. Bu sadece Roger ve Garp’ın birlikte savaştıkları değil, Wb’nin de onlara katıldığıdır bana göre. Her türlü farklı bir durum olduğu meydana çıkacaktır.
BM, Roger'a resmen hayranlık duyuyor. Aynı şekilde Kaido'da Roger'dan bahsederken hep güçlü olarak bahsediyor. Kaido ile Luffy vs atarken "sen onlar gibi bana rakip olabilecek misin" tarzı bir şey diyordu ve orada Garp, Roger, Oden vs. sıralanıyordu. WB'nin kişiliği itibari ile tayfasına ihanet edeceğini düşünmüyorum ama dediğin gibi Roger ve Garp'a karşı da savaştığını düşünmüyorum. Belki WB aradan çekilip 2v3 olmuş olabilir. Ayrıca 4v2 gibi bir vs'nin atıldığı da söylenmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Orada Roger'ın tayfası da yer alıyor olabilir fakat kaptan olarak Roger'ın adı anılıyor olabilir. Bunu deme nedenim Xebec'in tayfası ile birlikte saldırması, sadece Kaido, BM, WB ve kendisi gitmedi sonuçta.

Garp, kahraman seçilmişse hükümet gerçeklerin üstünü kapatma politikası izliyor demektir xebec'in ölüm sebebi çok farklı olabilir.

Sekiz dağı sırf Chinjao'nun kafasını ezebilmek için parçalamış. Buradan da onu yenmek için antrenman yaptığı sonucu çıkıyor.

542 milyon milyon öyle aman aman bir ödül değil. Şu anda bizim Usopp bile o ödüle yakın bir seviyede.

Sıradan denizciler WB'ye bunu yapabiliyor.

Garp'ın meyvesi de yoktur. Yumruklarıyla dövüşe dövüşe savaşıyor. Özel bir meyvesi yoktur, kılıç ya da silahta kullanmıyor. Gayet olası bir durum.

Rocks Korsanları zaten zenginlik için bir araya gelmişler yani aralarında herhangi bir bağ yoktur. Xebec'in yenildiğini görünce savaşmamış bile olabilirler. WB'nin dövüştüğünü hiç sanmıyorum. Olsaydı Roger ve Garp'ın oradan çıkma ihtimali yoktu. WB ile Roger arasında neredeyse fark yoktu. Sengoku "Roger'in en güçlü düşmanı Xebec'ti" diyor. Emin ol WB savaşmamıştır bile. Kaido ve Big Mom'un durumu net değil ama Kaido'nun ortalardan kaybolduğunu ve onu aradığı bir sahne gördük ama Big Mom'da herhangi bir kavga belirtisi yoktu. Xebec, tayfasına WB, Big Mom, Kaido, Shiki'ye almadan önce Ochoku tayfasının bir üyesi olabilir. Kavga ettiyse de onunla ve Kaptan John ile kapışmış olabilir ama diğerlerinin savaştığını pek düşünmüyorum. Shiki eğer Garp'la dövüşmüş olsa Marinford'u basmaya çalışmazdı çünkü gücünü bildiği için savaşı göze almazdı.

Luffy'den dolayı dedesinin de canavar gibi güçlü olduğunu tahmin ediyorum ama Roger ile aynı kefede olduğunu halen düşünmüyorum. Hatta WB ile de aynı kefede olduğunu düşünmüyorum.
Bu ikisinin kalibresinde değilse Xebec'in seviyesinde hiç değildir. Bu durumda Xebec'i yenmesi mümkün olmaz.
Bir türlü öğrenemediniz Wb Rogerdan güçlü halen Roger bala KK olmasını anlamadınız
Shikiui karşı fırtına sayesinde kaçtı
BM adadan kitabe dızlamış
Kaido o zaman bebe
Garptan kaçmış
Eee bu adam kimi adam akıllı yendi

BM, Roger'a resmen hayranlık duyuyor. Aynı şekilde Kaido'da Roger'dan bahsederken hep güçlü olarak bahsediyor. Kaido ile Luffy vs atarken "sen onlar gibi bana rakip olabilecek misin" tarzı bir şey diyordu ve orada Garp, Roger, Oden vs. sıralanıyordu. WB'nin kişiliği itibari ile tayfasına ihanet edeceğini düşünmüyorum ama dediğin gibi Roger ve Garp'a karşı da savaştığını düşünmüyorum. Belki WB aradan çekilip 2v3 olmuş olabilir. Ayrıca 4v2 gibi bir vs'nin atıldığı da söylenmiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Orada Roger'ın tayfası da yer alıyor olabilir fakat kaptan olarak Roger'ın adı anılıyor olabilir. Bunu deme nedenim Xebec'in tayfası ile birlikte saldırması, sadece Kaido, BM, WB ve kendisi gitmedi sonuçta.
Bence net farklı durumlar var. Çoğu kişi sadece kaptanlara bakıp 4v2 diyor, Garp ve Roger övüyor. Bazısı sadece Garp’ı övüyor. Hatta op dünyasında bile adama bu yüzden kahraman demişler, Roger’i gören yok. Kaldı ki Wb ve Ace de büyük savaşta öldürüldü ve galip denizciler ilan edildi. Teach, Wb’yi öldüren kişiymiş gibi ilan edildi ama aslında sadece bir kaç kurşun hasarı verdiler ölümün kıyısındaki adama, öncesindeki olayları konuşan yok. Bu dövüşte tonlarca adam olmasına ve canlı yayın bile yapılmasına rağmen spekülatif pek çok olay mevcut. Bilmem kaç yıl evvelki, daha işin içinde Roger’ın olduğu bile bilinmeyen, bilinmesi istenmeyen, bu bilgiyi saklayabildikleri bir savaşın içinde baya baya daha çok spekülasyonlar vardır da bizim haberimiz yoktur. Özellikle Teach savaşında bu olaylar açıklanacaktır. Mutlaka 4v2 durumu yoktur. Zaten denizcilere kalsa 4v1 diyor vicdansızlar.

Son 800 yılın en tehlikeli korsan tayfasını dağıtmış karakterlerden biri olan garp ı küçümseyelim arkadaşlar. Karakteri böyle işleyip küçümsenmesine yol açacak bir çizim yaparsa suç yazarın olur. Garp muhtemelen denizci tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü 2-3 karakterinden biri. D. Olması, oğlunun devrimci lideri olması(demekki oğluda çok güçlü, malum aokiji gibi bir adam bile tek başına bir işe kalkışmayıp bir yonko tayfasına katılırken bu adam tek başına oluşumlar kuruyor belkide milyonlarca takipci topluyor), torunu ise serinin ana karakteri ve joy boy çıkıyor. Oda bile böyle genlerin atası garpı kolay harcatmaz.

Bir türlü öğrenemediniz Wb Rogerdan güçlü halen Roger bala KK olmasını anlamadınız
Shikiui karşı fırtına sayesinde kaçtı
BM adadan kitabe dızlamış
Kaido o zaman bebe
Garptan kaçmış
Eee bu adam kimi adam akıllı yendi
*Roger bala kk olmuş*
*garptan kaçmış*
Diğer maddeleri de açıklardımda neyse seriyi okuyanlar zaten cevapları biliyor 😂😂

Bu mesaj muhtemelen şu seri hakkında yapılmış en komik(dünya genelinde) yorum olabilir. 😂😂😂

Son 800 yılın en tehlikeli korsan tayfasını dağıtmış karakterlerden biri olan garp ı küçümseyelim arkadaşlar. Karakteri böyle işleyip küçümsenmesine yol açacak bir çizim yaparsa suç yazarın olur. Garp muhtemelen denizci tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü 2-3 karakterinden biri. D. Olması, oğlunun devrimci lideri olması(demekki oğluda çok güçlü, malum aokiji gibi bir adam bile tek başına bir işe kalkışmayıp bir yonko tayfasına katılırken bu adam tek başına oluşumlar kuruyor belkide milyonlarca takipci topluyor), torunu ise serinin ana karakteri ve joy boy çıkıyor. Oda bile böyle genlerin atası garpı kolay harcatmaz.
Dragon anasına çekmiş.

Esas soru şu. Bigmomın ruh verdiği bir şey meyve yiyebilir mi? Zeus mesela meyve yiyebilir mi? Teachin kalbi gibi bilmediğimiz bir organı zamanında bigmomın meyvesini yemiş birisi tarafından can verilmiş ise, teach ilk meyveyi ona yedirmişse, ikinci meyveyi de kendi yemişse pek ala olabilir bu durum. Caramel ana acaba teach gibi bir yetimi de yanına alıp götürmek istedi ama teach yaralıydı ve ölmek üzereydi. Ölmesin diye ona böyle bir güzellik yapmış olabilir mi? Teach de bunu herkesten gizlemiş olabilir belki. Bu sayede de 2 meyve yemiştir. Fakat marco teachinin bedeni sebebiyle bu durumu normal karşıladı. Marco gerçeği biliyor. Ama diğerleri bilmiyor olabilir. Veya hepsi biliyordu. Bu önemli değil. Denizcilerin bilmediği kesin. Caramel de öldüğü için duymadılar. Hem logia hem paramercia da cansızlara yedirilse çalışmayacak gibi duruyor. Fakat cansız bir şeye yedirilen paramerci meyve gücü, vegapunk tarafından yapılan bir çalışmayla insanlar tarafından kullanılabilir hale getirilebilir belki. Nasıl ki yeşil kan ile bu sorunu çözdü. O zaman meyvenin de suyu gibi bir şeyle insanlar tarafından kontrol edilmesi sağlanabilir mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık