Bu bölüm başka olacak.
Sözde spoiler geliyordu ama sinek ucmuyor havadaBu bölüm başka olacak.
40 sayfa ne konuşmuş bu millet :d Garp olacağı için gram heyecan yok.Sözde spoiler geliyordu ama sinek ucmuyor havada
Garp, Teach’in son isteyeceği kişidir bence. Garp’tan önce Roger gelir, o kadar diyorum, onu da yaşamıyor diye saymadım.Teach'in, Garp'ı istemesinin tek nedeni Xebec ile alakalı bir durum olabilir. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
Garp dedem Xebec, WB, Kaido'yu tokatlamıştır. Roger bir ihtimal BM'yi almıştır.Garp, Teach’in son isteyeceği kişidir bence. Garp’tan önce Roger gelir, o kadar diyorum, onu da yaşamıyor diye saymadım.
Bari bu dövüşü çizsin dediğimiz hangi dövüşü çizdi ki bunu çizsin? O offpaneller için ayrı seri çıkartılır yemin ediyorum.Namussuz Oda bari bu dövüşü çizsin.
Gerçi halen Shanks, Beckman, Lucky Roux ve Yasopp'un yenilmesi bana pek mümkün görünmüyor.
Hayaller üstteki gibiGarp dedem Xebec, WB, Kaido'yu tokatlamıştır. Roger bir ihtimal BM'yi almıştır.
Roger daha BM'yi tokatlayıp yol kitabesini alamamış adam... Brook gibi BM'nin süs eşyası olup bir şekilde çalmış işte... Garp dedem ne yapmışsa yapmıştır.Hayaller üstteki gibi
Gerçekler; Garp ve Roger beraber olur, Wb tayfaya ihanet eder ve Garp ve Roger’e katılır ve Xebec, Kaidou ve Big Mom vs. Garp, Roger, Wb yaşanır. Xebec’i de Wb’nin meyvesi sayesinde yenmiştir bunlar.