Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde Oda'dan onaylı Denizciler + Lordlar = 4 Yonko ve Tayfası denklemi var.

Bir önerme ile başlayalım: 2 Amiral = 1 Yonko + Tayfası ise 8 Amiral = 4 Yonko + Tayfası ediyor.

3 Amiral + Sengoku + Garp = 5 Amiral ediyor. Lordlar ve koramirallerden 3 Amirallik güç çıkmaz.

O zaman 2 Amiral > 1 Yonko + Tayfası denklemi ortaya çıkıyor. Aramaki de bunu kanıtladı zaten.

En basitinden dark king amiral değil mi
Bir tek shank in sağ kolu amiral seviyesinde olur diye tahmin ediyorum. Birde dark King dediğimiz adam korsanlar kralının tayfasinda. Onun her türlü amiral seviyesi üstünde bekliyorum gücünü. Benim amiral seviyesinde değil dediklerim gorduklerimizdi. King, katakuri, burgess di (ki bununda tam gücünü bilmiyoruz sadece saboya pek karşı koyamadı).

Bir tek shank in sağ kolu amiral seviyesinde olur diye tahmin ediyorum. Birde dark King dediğimiz adam korsanlar kralının tayfasinda. Onun her türlü amiral seviyesi üstünde bekliyorum gücünü. Benim amiral seviyesinde değil dediklerim gorduklerimizdi. King, katakuri, burgess di (ki bununda tam gücünü bilmiyoruz sadece saboya pek karşı koyamadı).
Karasakal, aokiji, lafitte ve shiryu bunlar harici güçlü aramayın tayfada.

Bize aşırı güçlü karakterlerden dolayı sayının önemi yok gibi geliyor ama Oda var diyor. Oden mesrla birden fazla kişiyle dövüşürken yaralanabiliyor. Mesela Kaido gelip Oden’e bin kişi ile giriyor, tek girip yenemeyeceği adamı yanında orduyla yenmesi olası. Sayı böyle faktörlerde işe yarar.

Gelelim diğer konulara. Marco, Jozu ve Vista gibi adamlar amiral karşısında kısa olsa da belli bir süre varlık gösterebilen adamlar. Ben denizcileri küçümsemiyorum da sen Yonko komutanlarını küçümsüyorsun. Yeri geliyor King Big Mom ve tayfasını tek başına şelaleden de yuvarlıyo. Bir savaşta birden fazla değişken olabilir yani. Ben amirallerin imparatorlardan güçsüz olmasına bir şey demem(Sakazuki hariç) Ama bu farkın sizin düşündüğünüz kadar olduğuna da inanmıyorum. Çünkü amirallerden zirve olarak bahsedildi her daim, imparatorların yanında anılarak.
Sayılar her yerde vardı. Onlar animede aksiyon olsun sov olsun diye hep oldu. Balık adam adasında luffylerin karşısına 100bin adam geldi. Çok etkileri oldumu? Enies lobbyde 10 binden fazla adamla kapışildi 2 binin luffy yendi. Ki bu adamlar elitlerdendi. Luffy bir cp 9 elemanını yenmek kadar efor sarf ettimi? Daha nice savaşlar oldu hiç birinde luffy tarafı kalabalık değildi ve başta aksiyon yaratmak harici bir bossla kapisildiginda dahil olundumu ben hatırlamıyorum. Bir tek flash backlerde olduysa oldu. Ki ben yonko adamları ise yaramazlar demiyorum ama bütün bildiğimiz(shank hariç onu bilmiyoruz) yonko tayfası 3 tane uc tayfa ve müttefikleri toplansa kaptanları olmadan garp + sengoku yu alt edebilirler mi sence ?

Sayılar her yerde vardı. Onlar animede aksiyon olsun sov olsun diye hep oldu. Balık adam adasında luffylerin karşısına 100bin adam geldi. Çok etkileri oldumu? Enies lobbyde 10 binden fazla adamla kapışildi 2 binin luffy yendi. Ki bu adamlar elitlerdendi. Luffy bir cp 9 elemanını yenmek kadar efor sarf ettimi? Daha nice savaşlar oldu hiç birinde luffy tarafı kalabalık değildi ve başta aksiyon yaratmak harici bir bossla kapisildiginda dahil olundumu ben hatırlamıyorum. Bir tek flash backlerde olduysa oldu. Ki ben yonko adamları ise yaramazlar demiyorum ama bütün bildiğimiz(shank hariç onu bilmiyoruz) yonko tayfası 3 tane uc tayfa ve müttefikleri toplansa kaptanları olmadan garp + sengoku yu alt edebilirler mi sence ?
Bence yonkou adamları içlerinden geçerler.

he şuna bende katılıyorum bu arada yonkouların ilk 3 adamı dışında gerisi çöp gibi , savaşlarda kritik olmuyorlar pek.

Bir önerme ile başlayalım: 2 Amiral = 1 Yonko + Tayfası ise 8 Amiral = 4 Yonko + Tayfası ediyor.

3 Amiral + Sengoku + Garp = 5 Amiral ediyor. Lordlar ve koramirallerden 3 Amirallik güç çıkmaz.

O zaman 2 Amiral > 1 Yonko + Tayfası denklemi ortaya çıkıyor. Aramaki de bunu kanıtladı zaten.
Aramaki neyi kanıtladı tam olarak?

Sekiz yaşındaki bir veledin alevinden dolayı iki kez büyük hasar aldı. Momo bile bu kadar kısa sürede amiral alacak diye korktum.

Bu söylediğin bugünün değil tüm yılın en komik şakası

Aramaki neyi kanıtladı tam olarak?

Sekiz yaşındaki bir veledin alevinden dolayı iki kez büyük hasar aldı. Momo bile bu kadar kısa sürede amiral alacak diye korktum.
aramaki tekrar tohum olup ortaya çıkıyor istediğin kadar alev at antisi gibi ama pek bir şey olmaz. Ayrıca aramakinin tepkileri ondan ilham alınan aktrist ile paralel. Çok sıkıntılı bir meyvesi var. Amiral ağırlığı vermediği zamanlarda elbet oluyor ama gerçekten güçsüz görülüyor haksız yere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık