Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Birlikte izleme etkinlikleri yapıldı (Malezya ve Almanya haberlerini gördüm, başka yerler de vardır muhakkak). Yukarıda da paylaşmıştım, resmi ve korsan siteler fazla tıklanmadan ötürü çöktü.
Bazılarına göre One Piece haterları (nefret edenler) bölümden sonra şöyle olmuş:
36 bin beğeni alan bir tweet:
Bazıları izledikten sonra böyle duygulanmış: Toei animatörleri yanıyormuş: Bazıları da şöyle duygulanmış: Küçük topluluklarda daha ciddi eleştiriler vardır tabii ki ama geniş kitlelerce yapıldığını gördüğüm tek eleştiri Hiyori ve Orochi sahnesiydi:
Edit: Bir tanesini kaçırmışım. Luffy, Kaido'yu döndürürken kullanılan ses efektini; üç kez kullanılan animasyonu ve CP0 tekrarını eleştiren ama genel olarak bölümü beğenip çok etkileşim alan bir yorum varmış.
Çok beğenen görünce şöyle tekrar bakayım dedim. Acaba ben mi aşırı reaksiyon veriyorum diye. Yok cidden çöp. Gerçi red denen çöpte iyi gişe yapmıştı. Çokta takılmamak lazım. Benim g5 ve toon efekleriyle hiç derdim yok. Hatta seriye sonradan eklendiği kabak gibi belli olması dışında g5 i çok sevdim. Tasarım olarak süper. Güç olarak süper. Luffy nin sadece kendini ada büyüklüğünde deve çevirmesi bile Luffy yi ayrı bir seviyeye taşıyor. Savaşlarını artık bulunduğu tüm adayı tehdit edebilecek seviyeye getirdi.
Ama bu animasyonları sevmek için beyni kapatıp izlemek gerek. Sadece animasyonlar kötü değil çizimler de kötü. Araya koydukları alakasız saçma sapan çizimler kötü. Müzik seçimleri kötü. Davul olayına hiç girmeyecem. Özen gösterip daha farklı bir şey yapmalarını beklerdim. Davul değil bildiğin orkestra çalıyor. Davul sesleri önemliydi. Çünkü kalp atışlarını temsil ediyor. Ama biz davul değil orkestra duyuyoruz...Sonra gereksiz uzatmalar aynı şeyleri göstermeler. Sırf bölüm uzun olsun diye tam dövüş ortasında gereksiz flashback... Cidden bölüme baktıkça daha çok sinir oluyorum. Bence toei stüdyo büyük ihtimal seriyi rasgele birilerine bırakmış sonra da kafanıza göre takılın demiş.
 
Birkaç sahne baktım youtube üzerinden ama Toei beklediğimden daha iyi iş çıkarmış.

Bölüm çok kötülenmiş gerçi. İzlemeye niyetliydim bir bakayım.
 
Leş bölüm olduğunu biliyoruz zaten hatta çoğu bölümü leş gibi olduğunu genelde söylüyoruz amaaaaa bu malum tayfa yine leş gibi olan zoro bölümlerinde iyi diye konuşurken king bölümüne güzel yerler bulmaya çalışırken burada lufffy bölümü gömüyor olmaları ne kadar objektif olduklarını gösteriyor.Avatardan bozma ateş kralı king yapmışlardı ve bölüme çok iyi demişlerdi.
 
Beklentiyi düşük tutanlar bölümün keyfini çıkardı. Kaido düşene kadar her gear 5 bölümünü farklı bir yönetmen yönetmiş. Sanırım sıradaki bölüm megumi (1015 yöneten olacak). Güzel olacağına inanıyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık